Κυριακή 15 Απριλίου 2018

ΕΚΔΗΛΩΣΗ "E.Π.Κ.Α" ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Τετάρτη, 25 Απριλίου ε.ε και ώρα 7 μ.μ, στο Δημοτικό Θέατρο Αργυρούπολης (Ολυμπίας 5, Αργυρούπολη) ο Ψυχολόγος- Συγγραφέας, Γιώργος Πιντέρης PhD, θα εισηγηθεί το θέμα: “Πολεμικές Τέχνες και Προσωπικότητα: Τι έμαθα κάνοντας Karate (εκτός από Karate)”.


Παρουσίαση του Γ. Πιντέρη θα γίνει από τους: Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτο, Διδάσκαλο Yawara/ αρχαίου Judo και Ιστορικό Ερευνητή, Μάνο Δασκαλάκη.

Παρουσίαση του θέματος θα γίνει από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Βαγγέλη Νικοθόδη

Οι προαναφερθείσες επαγγελματικές του ιδιότητες, είναι γνωστές Πανελληνίως, καθότι είναι μία πολυγραφότατη προσωπικότητα, αγαπητή στο κοινό για την αυθεντικότητα και την προσήνειά της. 

Αυτό, που ήταν άγνωστο στο ευρύ κοινό, μέχρι τώρα, είναι πως, υπήρξε αυτός ο  Έλληνας Εκπαιδευτής του Ιαπωνικού στυλ Karate do (“Wado Ryu”), που το έφερε στην Χώρα του, καθιστώντας τον αυτόματα, Ιδρυτή του Wado Ryu Karate Do στην Ελλάδα.

Αποφάσισε, λοιπόν, να ομιλήσει για πρώτη φορά στην ζωή του, υπό αυτήν την ιδιότητά του, για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο της ζωής του, που τον χάραξε βαθειά στην όλη μετέπειτα πορεία του.

Μέσα από την βιωματική αυτή εξιστόρηση, ο θεατής θα έχει την ευκαιρία να κατανοήσει την επίδραση, γενικότερα, των Ασιατικών Πολεμικών Τεχνών στην προσωπικότητα, στην νοητική και ψυχική εξέλιξη, κάθε ενήλικου και ανήλικου ατόμου.

Η Εκδήλωση διοργανώνεται από το “ΕλληνοΙαπωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Αργυρούπολης/ Ε.Π.Κ.Α”, υπό την αιγίδα του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Στους παρευρισκομένους θα διανεμηθεί τιμής ένεκεν Συλλεκτικό Εγχειρίδιο (περιορισμένου αριθμού) έκδοσης του “E.Π.Κ.Α”, όπου θα περιλαμβάνει την πορεία του Wado Ryu στην Ελλάδα, μέσα από τις δημοσιεύσεις του ιστορικού, πια, περιοδικού “Δυναμικό Judo – Karate” και μέρος του επικείμενου, ομότιτλου της Διάλεξης, βιβλίου του Γ. Πιντέρη, το οποίο στοχεύει στην επιρροή των Πολεμικών Τεχνών στα παιδιά (μας).

Περιμένουμε την ενεργή συμμετοχή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα