Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Public Issue: Απογοήτευση στους πολίτες- υπεροχή Μητσοτάκη

Στο ερώτημα πώς νιώθετε για την κατάσταση της χώρας, το 28% απάντησε οργή, το 25% απογοήτευση και το 19% ντροπή - Μόνο το 14% απάντησε ότι θέλει τη σημερινή κυβέρνηση

Μεγάλη απογοήτευση βιώνουν οι Ελληνες για την κατάσταση στη χώρα τους σύμφωνα με το μηναίο Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue. 


Ειδικότερα, 9 στους 10 (ποσοστό 88%) θεωρούν ότι η χώρα πηγαίνει σε λάθος κατεύθυνση. Μόλις το 8% πιστεύει ότι ο ακολουθούμενος δρόμος είναι ο σωστός, ενώ στο ερώτημα πώς νιώθετε για την κατάσταση της χώρας, το 28% απάντησε οργή/αγανάκτηση, το 25% απογοήτευση και το 19% ντροπή. 

Οσον αφορά τα πρόσωπα ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαθέτει 45% θετικές γνώμες έναντι μόνο 24% του πρωθυπουργού. Το 42% υποστηρίζει ότι ο Κ. Μητσοτάκης είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός έναντι 22% που προτιμά τον Αλέξη Τσίπρα. 

Τέλος στο ερώτημα «ποια είναι καλύτερη κυβέρνηση για τη χώρα», το 32% επιλέγει κυβέρνηση ΝΔ. Μόνο το 14% προτιμά τη σημερινή, ενώ η πλειοψηφία (52%) δηλώνει «καμιά από τις δύο». Στο ερώτημα αν χρειάζονται εκλογές, το 53% τάσσεται κατά και το 45% υπέρ.[περισσότερα]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα