Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

10ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΗΓΕΣΙΑΣ

Σήμερα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος πραγματοποιεί την κεντρική ομιλία του, ενώ στο χθεσινό χαιρετισμό  ανακοίνωσε και τυπικά την αποχώρησή του από την ηγεσία, δρομολογώντας τη  διαδικασία για την εκλογή του νέου επικεφαλής από τη βάση.


Ο κ. Βενιζέλος αναμένεται σήμερα να αποκαλύψει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποχωρήσει και να μην είναι εκ νέου υποψήφιος, δίνοντας παράλληλα και στίγμα ποιος θα είναι ο ρόλος του την επόμενη ημέρα. Κατά τον χαιρετισμό του ο κ. Βενιζέλος, χθες, ζήτησε η εντολή που δίνει να τιμήσει το ΠΑΣΟΚ, ενώ ανέφερε ότι αν και δεν θα είναι πρόεδρος, θα είναι κοντά στο κόμμα, λέγοντας ότι “αύριο θα μιλήσω γιατί επέλεξα να φύγω από την ηγεσίας”, τονίζοντας ότι κάποιοι νομίζουν ότι με την αποχώρησή μου θα αλώσουν το ΠΑΣΟΚ, αλλά θα με βρουν απέναντι τους, μακριά από τα βάρη που με κάνουν να μην λέω ορισμένα πράγματα. Υπογράμμισε δε ότι αποθέτω την εντολή που μου έδωσαν τα μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ λίγες ημέρες πριν τις διπλές εκλογές και τη δίνω σε εσάς. “Σας καλώ να πάρετε με σεβασμό στα χέρια σας την εντολή αυτή και αν τιμήσετε ο καθένας προσωπικά”, τόνισε.

Πέρα από τους Συνέδρους, ομιλίες θα πραγματοποιήσουν και οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, παρουσιάζοντας τις προτάσεις τους. Μέχρι τώρα, υποψηφιότητες για την προεδρία έχουν θέσει η Φώφη Γεννηματά, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλοςprotothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα