Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Βραβείο Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας στον ΑΝΤ1 και τον Θ. Κυριακού

Η συλλογιστική της διάκρισης ήταν ότι ο ΑΝΤ1 είναι μία από τις πρωτοπόρες ελληνικές εταιρείες, η οποία στηρίζει την εθνική οικονομία και απασχόληση, έχοντας την ίδια στιγμή σημαντική διεθνή παρουσία

Με το σημαντικό Βραβείο Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας τίμησε τον ΑΝΤ1 το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), παρουσία των υπουργών Ανάπτυξης και Εργασίας, Νίκου Δένδια και Γιάννη Βρούτση αντίστοιχα, οι οποίοι, μαζί με τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνο Μίχαλο, απένειμαν τα βραβεία του Επιμελητηρίου. 


Την προηγούμενη Δευτέρα, σε ειδική τελετή απονομής, ο μεγαλύτερος όμιλος ΜΜΕ στην Ελλάδα βραβεύτηκε για μια επιχειρηματική δραστηριότητα συναφή αλλά διαφορετική από εκείνες με τις οποίες έχει ταυτιστεί το όνομα ΑΝΤ1. Η συλλογιστική της διάκρισης ήταν ότι ο ΑΝΤ1 είναι μία από τις πρωτοπόρες ελληνικές εταιρείες, η οποία στηρίζει την εθνική οικονομία και απασχόληση, έχοντας την ίδια στιγμή σημαντική διεθνή παρουσία.

Ως ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα, ο Ομιλος ΑΝΤ1 εννοεί μια δέσμη πολυεπίπεδων υπηρεσιών, οι οποίες παρέχονται σε τομείς όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο, η ψηφιακή ενημέρωση, τα αυτόνομα διαδικτυακά κανάλια καθώς και οι πλατφόρμες ψυχαγωγίας. Οπως τόνισε στη σχετική του ομιλία ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΑΝΤ1 Θοδωρής Κυριακού, «θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕΑ για την τιμητική διάκριση στον όμιλό μας.

Εχουμε επενδύσει σημαντικό χρόνο και κεφάλαια, εντός και εκτός Ελλάδας, σε κλάδους της ψηφιακής επιχειρηματικότητας και σίγουρα σκοπεύουμε να συνεχίσουμε πιο εντατικά να επενδύουμε στη χώρα μας και παγκοσμίως σημαντικά κεφάλαια σε νέες, καινοτόμες επιχειρήσεις στον χώρο του Ιντερνετ και των ψηφιακών μέσων. Ετσι θα προσφέρουμε αρκετές νέες θέσεις εργασίας και πολλές καινοτόμες υπηρεσίες στη χώρα μας, τις οποίες δεν έχουμε δει μέχρι τώρα». 

Οι υπεύθυνοι του κλάδου ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας του ΑΝΤ1 θεωρούν ότι στόχος και κεντρική στρατηγική κατεύθυνση του ομίλου είναι να διευρύνει διαρκώς τις ψηφιακές δραστηριότητές του, τόσο θεματικά όσο και ποσοτικά, προσφέροντας καινούριες και πρωτότυπες υπηρεσίες. Στο πλαίσιο αυτό, προχωρά σταθερά σε ψηφιακές επενδύσεις, οι οποίες συμβάλλουν στην περαιτέρω δημιουργική ανάπτυξη μέσα από νέες τεχνολογικές πλατφόρμες. Διότι, όπως τόνισε ο κ. Κυριακού, «στον Ομιλο ΑΝΤ1 πιστεύουμε ότι η ψηφιακή επιχειρηματικότητα δεν είναι το μέλλον. Είναι το παρόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα