Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 06:30 ΣΤΟ "Ε"

«Εγώ παράτησα Υπουργείο, δεν θα παρατήσω αυτό εδώ... Εγώ μαϊμού δεν γίνομαι, δεν μπαίνω σε καλούπια»..είπε από την εκπομπή του Μ'ανοιχτα τα αφτιά ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος στο «Εtv».

Ο ίδιος ζήτησε συγνώμη από τους καλεσμένους του και από τους τηλεθεατές , ενώ η εκπομπή ήταν στον «αέρα», διαμαρτυρόμενος για παρεμβάσεις. Κατά την διάρκεια της εκπομπής είπε «τα πράγματα είναι απλά, ένα και ένα κάνουν δύο».


Είτε έχουμε στην χώρα ξένη κατοχή, η οποία δίνει εντολές και λέει «θα κόψετε τους μισθούς, θα κόψετε τις συντάξεις, δεν θα έχετε φάρμακα, θα γίνετε αδερφές, δεν θα μιλάτε ελληνικά, θα κάνετε εκείνο, θα κάνετε το άλλο», ή θα τους στείλουμε στο διάολο. Στην συνέχεια έβγαλε τα μικρόφωνά του, ζήτησε συγγνώμη από τους παρευρισκομένους και αποχώρησε.

Τι λέει το «Ε»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του spirospero.gr, πρόσφατα ενέσκηψε εσωτερική κόντρα με την διοίκηση του σταθμού, καθώς ο κ Νικολόπουλος, παρουσίαζε και διαφήμιζε δράσεις του κόμματός του καθώς κατεβαίνει υποψήφιος στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Σε ερώτηση συντάκτη του spirospero.gr, «αν το κανάλι δέχτηκε πιέσεις εξαιτίας της σκληρής κριτικής του Ανεξάρτητου Βουλευτή», το ανώτατο στέλεχος του «Ε» δεν θέλησε να απαντήσει.

«Θα τους τσακίσω...»

Από αύριο, «Καλημέρα» από την συχνότητα του «Ε» θα μας λέει ένας απόστρατος πιλότος ελικοπτέρων του Ελληνικού Στρατού, ο Αντώνης Μυλωνάκης,τον οποίο το κοινό αγάπησε από τα σχόλια του, στο Αποκαλυπτικό δελτιο του extra channel.

«Θα προσπαθήσω να κάνω μια εκπομπή για τον Πολίτη. Σε μένα θα πρωταγωνιστεί πρώτα ο Έλληνας πολίτης και μετά οι πολιτικοί. Τους πολιτικούς θα τους τσακίζω κάθε μέρα από την εκπομπή», είπε στο spirospero.gr o Α. Μυλωνάκης. Η εκπομπή με ανοιχτα αφτιά θα προβάλετε καθημερινά 6:30 – 10:30 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα