Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Στην Ατλάντα ο Διονύσης Παναγιωτάκης για τα δικαιώματα του CNN Greece. Μεγάλες στιγμές για το Action 24

ΓΥΝΑΙΚΑ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ

Το Αction 24 ζει μεγάλες στιγμές! Σύμφωνα  με πληροφορίες βρίσκεται κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με το  CNN για τα δικαιώματα του διεθνούς ειδησεογραφικού ώστε να μετατραπεί σε CNN Greece. Για το λόγο αυτό βρέθηκε πρόσφατα στην έδρα του CNN ο Διονύσης Παναγιωτάκης ο οποίος ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του καναλιού και έδωσε συνεντεύξεις για τον ρόλο των ΜΜΕ στην ελληνική κρίση.


Με το που πέσουν οι υπογραφές οι Αμερικανοί θα αναλάβουν να εκπαιδεύσουν στην Ατλάντα τους δημοσιογράφους και παρουσιαστές του καναλιού. Ο Διονύσης υποσχέθηκε στους Αμερικανούς ότι το κανάλι θα έχει όλες τις κρατικές διαφημίσεις αλλά και τους μεγαλύτερους ιδιώτες πελάτες καθώς υπάρχει ανοιχτή γραμμή με τις μεγάλες διαφημιστικές.

Το πρώτο ραντεβού που έκανε ο Διονύσης με το που πάτησε στην Αθήνα ήταν με τον Πέτρο Μπούτο, ο οποίος θα αναλάβει το ψυχαγωγικό κομμάτι του ενημερωτικού καναλιού. Ήδη ο Διονύσης αναζητεί στο πρόσωπο γνωστής μπαρουτοκαπνισμένης δημοσιογράφου του διεθνούς ρεπορτάζ τον άνθρωπο που θα αναλάβει να τρέξει το CNN Greece.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα