Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Τη Δευτέρα, στις 12:40, στο Μέγαρο Μαξίμου, την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τη συνάντηση Τσίπρα με τον πρόεδρο του Ισραήλ

Ο Ρεουβέν Ριβλίν πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα - Στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη, για την τελετή τοποθέτησης του θεμελίου λίθου στο Μουσείο για το Ολοκαύτωμα
Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί αύριο, Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, με τον πρόεδρο του Ισραήλ, κ. Ρεουβέν Ριβλίν, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 12:40 στο Μέγαρο Μαξίμου.


Η αστυνομία έχει λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις για τον υψηλό επισκέπτη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα σημεία και τις περιοχές που θα μεταβεί κατά τη διάρκεια της Δευτέρας. 
Σε αστυνομικό κλοιό θα βρίσκεται η περιοχή γύρω από το Προεδρικό Μέγαρο και το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς και το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στο οποίο θα διαμείνει ο Ισραηλινός πρόεδρος.


Η αστυνομία έχει ξεκινήσει ήδη την επιχείρηση, καθώς απομακρύνει παρκαρισμένα αυτοκίνητα από τις περιοχές του κέντρου.

Την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου, ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του Ισραήλ θα παραστούν στην τελετή τοποθέτησης του θεμελίου λίθου στον χώρο ανέγερσης του Μουσείου για το Ολοκαύτωμα, στις 11:15 στη Θεσσαλονίκη.

Κλειστός ο σταθμός του Συντάγματος από τις 9 το πρωί της Δευτέρας

Πρωινή ταλαιπωρία περιμένει όσους πολίτες επιθυμούν να μεταβούν τη Δευτέρα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας και ιδιαίτερα στο Σύνταγμα, καθώς η παρουσία του Ισραηλινού προέδρου, Ρεουβέν Ριβλίν στην ελληνική πρωτεύουσα και η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, επιφέρει αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Όπως ανακοινώθηκε, ο σταθμός Μετρό του Συντάγματος θα παραμείνει κλειστός από τις 9 το πρωί, μέχρι να δοθεί το «πράσινο φως» από την αστυνομία προκειμένου να επανέλθει σε κανονική λειτουργία.

Οι συρμοί θα διέρχονται από το Σύνταγμα δίχως στάση, γεγονός που σημαίνει ότι οι πολίτες θα πρέπει να επαναπρογραματίσουν τα δρομολόγιά τους.

Έκλεισε για λίγα λεπτά την Κυριακή η Αττική Οδός

Την Κυριακή, έκλεισε για λίγα λεπτά ή κυκλοφορία στην Αττική Οδό λόγω της επίσκεψης του προέδρου του Ισραήλ, ο οποίος κατευθύνθηκε από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στο κέντρο της Αθήνας.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα