Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

6 χρόνια "ON LINE" και συνεχίζουμε...

Φίλοι και φίλες του διαδικτυακού "ONLINE" , συμπληρώσαμε 6 χρόνια από τη έναρξη λειτουργίας του blog (27-12-2011) και έχουμε ήδη ξεπεράσει τις 33.000 αναρτήσεις  και τις 400.000 μοναδικές επισκέψεις.

Ο χρόνος που έρχεται είναι γεμάτος προκλήσεις και αλλαγές τόσο στο εθνικό όσο στο παγκόσμιο περιβάλλον.

Η Ευρώπη τώρα, έχει εισέλθει ανεπιστρεπτί σε διαδικασία πλήρους ανασύνθεσης της πολιτικής και κοινωνικής της πραγματικότητας.

Στη Γερμανία μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2017 δεν έχει σχηματιστεί ακόμη Κυβέρνηση και όλα δείχνουν ότι την Άνοιξη θα προκηρυχθούν νέες εκλογές .


Στην Ιταλία επίσης θα προκηρυχθούν Βουλευτικές εκλογές την Άνοιξη του 2018 με αρκετές πιθανότητες για Κυβέρνηση της Κεντροδεξιάς .Θυμίζουμε ότι η Ιταλία έχει να αντιμετωπίσει ένα τεράστιο χρέος (2,2 τρισεκατομμύρια ευρώ ή 132,6% του ΑΕΠ /η Ελλάδα το 2009 και πριν την ένταξη στο 1ο Μνημόνιο είχε χρέος 129,7%).

Το Ηνωμένο Βασίλειο ετοιμάζεται για το brexit στις 29/03/2019 , επιστρέφοντας στην εποχή της βίζας και των διαβατηρίων με  το εμβληματικό επίχρυσο σχέδιο, σε μπλε φόντο εγκαταλείποντας το μπορντό της ΕΕ. Ο λογαριασμός της εξόδου αναμένεται να φθάσει στα 50 δις ευρώ, ενώ Βρετανοί και Ευρωπαίοι πολίτες θα έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες εξόδου από την ΕΕ.

Η Τουρκία συνεχίζει να  βυθίζεται σε αστάθεια, την ίδια ώρα που στην Κύπρο έχουν προκηρυχθεί Προεδρικές Εκλογές για τις 28/01/2018. Ο Ερντογάν μετά την εμφατική του επίσκεψή στην Ελλάδα συνεχίζει να προκαλεί στο Αιγαίο και είναι πολύ πιθανό να έχουμε "θερμό" επεισόδιο τύπου "ΙΜΙΑ" μέσα στο 2018.

Η Γαλλία εισέρχεται στην εποχή Μακρόν .Ο Μακρόν διαθέτει σημαντική κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ενώ η αντιπολίτευση βρίσκεται σε κατάσταση διάλυσης. Ο Μακρόν πράττει σοφά που εκμεταλλεύεται την πρώτη φάση της θητείας του για να εφαρμόσει τις βασικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η Χώρα. Με την πάροδο του χρόνου, μια ισχυρότερη Γαλλία θα μπορεί να συμβάλλει στην ενίσχυση της συνοχής της Ευρωζώνης και της Ε.Ε.

Η Ελλάδα,συνεχίζει τον κατηφορικό της δρόμο, με την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να βαδίζει ουσιαστικά χωρίς πυξίδα, αλλά επειδή τα περιθώρια στενεύουν πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα μέσα στο 2018 θα έχουμε Εκλογές. Στις Εκλογές το μόρφωμα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τα φρικτά ψέμματα  και την πολιτική απάτη που έστησε εις βάρος των Ελλήνων από το 2010 μέχρι και το δημοψήφισμα παρωδία του καλοκαιριού του 2015 ορκιζόμενο σκίσιμο των μνημονίων,κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, και εναγκαλιζόμενο τους Αγανακτισμένους και το κίνημα του "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ", θα υποστεί πολιτική συντριβή.Ο  Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ είναι η μοναδική λύση για να βγει η χώρα μπροστά, να γίνουν οι βαθιές τομές που έχει ανάγκη η κοινωνία και να γίνει η χώρα μας Eυημερούσα,Αισιόδοξη, Ασφαλής και Ελεύθερη.

Το "ON LINE" θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και όπως έχω γράψει το σήμα "ALERT" θα παραμείνει πάνω στο λογότυπο μέχρι την ομαλοποίηση της οικονομικοπολιτικής κατάστασης στην Ελλάδα.Για κάθε σχόλιο ή πρόταση σας , μπορείτε να μου γράφετε στο mail "eft.papadopoulos@gmail.com" . 

Εύχομαι σε όλους Χρόνια πολλά με Υγεία , Ειρήνη και ευημερία.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ο δημιουργός και διαχειριστής του blog "ON LINE"
Μάκης Παπαδόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα