Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

“Λύγισε” στη σκηνή ο νικητής της Eurovision – Με δάκρυα στα μάτια αγκάλιασε την αδελφή του [vid]

“Παραδίδω το σώμα μου στην επιστήμη”, είπε πριν λίγες μέρες ο νικητής της Eurovision Salvador Sobral και προκάλεσε τεράστια ανησυχία στους θαυμαστές του επιβεβαιώνοντας πως η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ εύθραυστη και αναγκάζεται να αφήσει για λίγο τη μουσική. Ο Πορτογάλος ερμηνευτής που έκανε όλη την Ευρώπη να υποκλιθεί στο ταλέντο του, αναγκάζεται να ακυρώσει τις προγραμματισμένες συναυλίες του λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και αποκαλύπτει πως θα αφεθεί στα χέρια της επιστήμης.

Ωστόσο, ο ίδιος παρά τις δυσκολίες αποφάσισε να κάνει μια τελευταία συναυλία, στις 8 Σεπτεμβρίου στους “Jardins do Casino Estoril” με δωρεάν είσοδο για όσους ήθελαν να βρεθούν κοντά του. Ο χώρος γέμισε ασφυκτικά από κόσμο, και ο Salvador Sobral “λύγισε' ενώ τραγουδούσε στη σκηνή. Με δάκρυα στα μάτια έπεσε στην αγκαλιά της αδελφής του και δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη του.




Λίγες μέρες νωρίτερα, στο video που δημοσίευσε στο facebook του ανέφερε: “Δεν είναι μυστικό ότι η υγεία μου είναι εύθραυστη. Έχω ένα πρόβλημα υγείας και πρέπει να δώσω το σώμα μου στην επιστήμη.... Δυστυχώς δεν ξέρω πόσο καιρό μπορεί να διαρκέσει, αυτά τα πράγματα είναι αδύνατον να προσδιοριστούν… Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την όλη υποστήριξη μέχρι τώρα”,

Ταυτόχρονα ευχαρίστησε όλον τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που δέχτηκε και ζήτησε στον Τύπο να σεβαστεί την ιδιωτική του ζωή και τις δύσκολες ώρες που περνά και να είναι διακριτικοί μαζί του. “Σίγουρα το πρόβλημα θα επιλυθεί, αλλά δεν ξέρω πότε. Θα επιστρέψω σύντομα, είναι ένα προσωρινό αντίο. Θα ήθελα να σεβαστείτε την ιδιωτική μου ζωή. Όλα θα πάνε καλά, κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί”,ανέφερε χαρακτηριστικά.



Ωστόσο, σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα η υγεία του Πορτογάλου τραγουδιστή βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, με πρόσφατο δημοσίευμα να αναφέρει πως πρέπει να βρεθεί άμεσα μόσχευμα. Μάλιστα, η κατάσταση της υγείας του ήταν πολύ σοβαρή και την περίοδο που πραγματοποιήθηκε η Eurovision, με τον Salvador Sobral να μην έχει κάνει σχεδόν καμιά πρόβα πριν τον διαγωνισμό και την αδελφή του (φύλακα- άγγελό του) να δίνει μάχη για να μην διαρρεύσει στον Τύπο καμιά πληροφορία για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο καλλιτέχνης.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα