Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Τυφώνας Λαμογιά γκρέμισε καινούρια γέφυρα στην Κομοτηνή!

Πρόκειται πραγματικά για μία είδηση της τελευταίας στιγμής που σοκάρει, αν κανείς αναλογιστεί πως από το συγκεκριμένο σημείο περνούν εκατοντάδες οχήματα όλη την ημέρα και την νύχτα.

Η καινούρια γέφυρα του Ποταμού Κομψάτου, στον δρόμο Κομοτηνής – Ιάσμου – Ξάνθης κατέρρευσε σαν να ήταν …από τραπουλόχαρτα, ξημερώματα της Κυριακής, ευτυχώς χωρίς να σημειωθεί κάποιος κίνδυνος για διερχόμενους οδηγούς.

Καλούνται από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης όλοι οι κάτοικοι των γύρω χωριών και πόλεων καθώς και οι διερχόμενοι οδηγοί να χρησιμοποιούν εναλλακτικές οδούς για τις μετακινήσεις τους.

Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως πρόκειται για μία νεότερη κατασκευή που κόστισε πολλά ενώ η παλαιά γέφυρα που βρίσκεται λίγες εκατοντάδες μέτρα πιο πέρα (όπως και η αντίστοιχη βυζαντινή γέφυρα λίγο παρακάτω) παραμένει σταθερή, παρά της πλημμύρες, ως σημείο αναφοράς στην περιοχή.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως εδώ και μήνες ο ποταμός Κομψάτος δεν διέθετε ούτε σταγόνα νερού, πράγμα που δείχνει πως η γέφυρα που έπεσε με τις πρώτες βροχές, ήταν ετοιμόρροπη και ήταν ένα θαύμα πως η περιοχή μας δεν θρήνησε θύματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα