Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Ο καύσωνας «Εωσφόρος» λιώνει τη Γηραιά Ήπειρο - 40άρια ξανά σε όλη την Ελλάδα

«Κόκκινος» συναγερμός

Στην «καρδιά» του Αυγούστου... και σχεδόν ολόκληρη η Ευρώπη ζει κάτω από υψηλότατες θερμοκρασίες, μετρώντας μέχρι και νεκρούς - «Κολλημένος» στους 40 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο - Δείτε αναλυτικούς πίνακες 

Ο καύσωνας «Εωσφόρος» λιώνει τη Γηραιά Ήπειρο και η χώρα μας δεν ξεφεύγει από το ισχυρό «κύμα» καύσωνα που έρχεται να ζεστάνει κι άλλο το καλοκαίρι μας και να δοκιμάσει τις αντοχές μας. 

Στην «καρδιά» του Αυγούστου... και σχεδόν ολόκληρη η Ευρώπη ζει κάτω από υψηλότατες θερμοκρασίες, μετρώντας μέχρι και νεκρούς. 

«Κολλημένος» στους 40 βαθμούς Κελσίου θα είναι ο υδράργυρος στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας για όλη την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τις προειδοποιήσεις των μετεωρολόγων, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε χώρες συγκεκριμένα της νότιας και ανατολικής Ευρώπης. Οι θερμοκρασίες των 40 βαθμών Kελσίου που καταγράφονται σήμερα, αναμένεται να φτάσουν ακόμη και τους 41-42 βαθμούς.


Η ευρωπαϊκή μετεωρολογική υπηρεσία Meteoalarm εξέδωσε προειδοποιήσεις σε συνολικά 10 χώρες. Όπως παρατηρείτε στο «κόκκινο» βρίσκονται πολλές χώρες που έρχονται αντιμέτωπες με τις υψηλές θερμοκρασίες και την ξηρασία. [περισσότερα]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα