ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Πανικός! Στα "μανταλάκια" ο Μπογδάνος από τον ΣΚΑΪ! "Απαράδεκτοι υπαινιγμοί"! [vid]

Ο ΣΚΑΪ απολογείται για την συμπεριφορά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και παίρνει σαφείς αποστάσεις από τον γνωστό δημοσιογράφο μετά από υπαινιγμούς του τελευταίου για "σχέσεις" μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και των ανθρώπων που κρύβονται πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου!
Μια φράση κι ένας... χαμός! Όλα έγιναν στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, στον ΣΚΑΪ. Ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε χαρακτηριστικά: "Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Δηλαδή να του πει είστε καλά; Χρειάζεστε κάτι ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό".


Αυτός ο υπαινιγμός έφερε τα πάνω - κάτω! Κάτι λογικό, αφού ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ συνέδεσε άμεσα τον Αλέξη Τσίπρα με τους ανθρώπους πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου και η αντίδραση του σταθμού στον οποίο εργάζεται ήταν άμεση και σκληρότατη!

Σε ανακοίνωση που έχει μάλιστα αναρτηθεί και στο skai.gr, ο τηλεοπτικός σταθμός αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Ο ΣΚΑΪ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.

Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων".

Πόλεμος! Απάντηση του Μπογδάνου στον ΣΚΑΪ με αιχμές! [pic]

Δείτε το επίμαχο απόσπασμαεδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα