Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Συνεχίζεται μέχρι την Πέμπτη η απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις με αποκλεισμούς των αμαξοστασίων και των ΧΥΤΑ- 24ωρη απεργία την Πέμπτη - «Δίνουμε τη μάχη για να περάσει η δική μας πρόταση», λένε οι συνδικαλιστές

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στους δήμους, όπως είχαν εξαγγείλει: Την Πέμπτη κάνουν 24ωρη απεργία και τότε θα συνεδριάσει εκ νέου η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ προκειμένου να επανεξετάσει τη στάση της. Κι αυτό, παρά την αισιοδοξία που είχε καλλιεργηθεί μετά τη συνάντηση των συνδικαλιστικών τους εκπροσώπων με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο Μαξίμου, νωρίτερα σήμερα. 

Οι συμβασιούχοι συνεχίζουν τους αποκλεισμοούς των αμαξοστασίων των δήμων και των ΧΥΤΑ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνεται η αποκομιδή των σκουπιδιών. Οι χιλιάδες τόνοι των σκουπιδιών θα παραμείνουν στους δρόμους αποτελώντας πλέον υγειονομικές βόμβες σε συνδυασμό, μάλιστα, με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες και τις καθημερινές υπερβάσεις στις τιμές των ατμοσφαιρικών ρύπων. 

«Σήμερα έγινε μια συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Καταθέσαμε τη δική μας πρόταση, συζητήσαμε με τον πρωθυπουργό. Όμως κάποιες βελτιωμένες προτάσεις που έγιναν από την κυβέρνηση δεν λύνουν το πρόβλημα.

Συνεχίζουμε μέχρι την Πέμπτη, δίνουμε τη μάχη για να περάσει η πρόταση που έχουμε καταθέσει στην κυβέρνηση, θα συνεδριάσει ξανά η εκτελεστική επιτροπή. 

Επειδή υπάρχουν δύσκολες καιρικές συνθήκες το προσωπικό ασφαλείας θα είναι αυξημένο για να μην υπάρχουν προβλήματα στη δημόσια υγεία», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Νίκος Τράκας μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Ομοσπονδίας.[περισσότερα]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα