ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ (KYKΛΟΣ ΣΤ') TΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (EΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 & 17 ) ΕΡΤ2 17:30

Τα επεισόδια του ΣΤ' κύκλου της σειράς προβλήθηκαν σε πρώτη προβολή το διάστημα μεταξύ 17 Σεπ.1979 έως 12 Μαϊου 1980

Η αξέχαστη οικογενειακή σειρά, παραγωγής 1974-1983, που μεταδόθηκε για πρώτη φορά στις αρχές του 1975 και αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, επιστρέφει στη συχνότητα της ΕΡΤ2. 

Η σειρά, βασισμένη στα ομώνυμα αυτοβιογραφικά βιβλία της Λόρα Ίνγκαλς Ουάιλντερ και γυρισμένη στην αμερικανική Δύση, καταγράφει την καθημερινότητα μιας πολυμελούς αγροτικής οικογένειας του 1880. 


Επεισόδιο 16ο. DARKNESS IS MY FRIEND


Κατά τη διάρκεια μιας σκοτεινής και θυελλώδους νύχτας, η Λόρα και η Μαίρη εγκλωβίζονται στη Σχολή Τυφλών ως όμηροι τριών κατάδικων δραπετών. Ένας από τους τρεις είναι βαριά τραυματισμένος και οι σύντροφοί του στέλνουν τη Λόρα να ειδοποιήσει τον γιατρό Μπέικερ – απειλώντας τη για σοβαρές συνέπειες σε περίπτωση που επιχειρήσει να ζητήσει βοήθεια. Ωστόσο, η τρομοκρατημένη Λόρα καταφέρνει να ενημερώσει τον πάτερα της. Ο Τζο εμφανίζεται στη θέση του γιατρού και αναγκάζεται να σκαρφιστεί ένα κόλπο για να αφοπλίσει τους εγκληματίες. 

Επεισόδιο 17ο. 

Η Λόρα αναλαμβάνει να διδάξει τη νοηματική γλώσσα σ’ ένα κωφό αγόρι. Όταν ο μαθητής της την ερωτεύεται παράφορα, βρίσκεται σε αμηχανία και κάνει λάθη στην προσπάθειά της να διαχειριστεί την κατάσταση.


Παραγωγή: ΗΠΑ
Παίζουν: Μελίσα Γκίλμπερτ (Λόρα Ίνγκαλς Ουάιλντερ), Μάικλ Λάντον (Τσαρλς Ίνγκαλς), Κάρεν Γκρασλ (Καρολάιν Ίνγκαλς), Μελίσα Σου Άντερσον (Μέρι Ίνγκαλς Κένταλ), Λίντσεϊ και Σίντνεϊ Γκρίνμπας (Κάρι Ίνγκαλς), Μάθιου Λαμπόρτο (Άλμπερτ Κουίν Ίνγκαλς), Ρίτσαρντ Μπουλ (Νελς Όλσεν), Κάθριν ΜακΓκρέγκορ (Χάριετ Όλσεν), Άλισον Άρμγκριν (Νέλι Όλσεν Ντάλτον), Τζόναθαν Γκίλμπερτ (Γουίλι Όλσεν), Βίκτορ Φρεντς (Αζάια Έντουαρντς), Ντιν Μπάτλερ (Αλμάντσο Ουάιλντερ) 
Σκηνοθεσία: Γουίλιαμ Κλάξτον, Μόρι Ντέξτερ, Βίκτορ Φρεντς, Μάικλ Λάντον
Σενάριο: Μπλαντς Χανάλις, Μάικλ Λοντον, Ντον Μπάλακ
Μουσική: Ντέιβιντ Ρόουζ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα