Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Τσίπρας: Στήριξη στα ΕΛΠΕ, ενόχληση για Λάτση, αιχμές για Παναγιωτάκη - Χαμηλά ο πήχης για το χρέος

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά τη σημερινή επίσκεψή του (και συνέντευξη) στο ΥΠΕΝ, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε σε πολλά επιμέρους ενδιαφέροντα ζητήματα, με τα κυριότερα που προκύπτουν να αφορούν: Σαφείς αιχμές στη διοίκηση της ΔΕΗ για τις διαφοροποιήσεις που έχει δημοσιοποιήσει σχετικά με τα θέματα της ηλεκτρικής αγοράς, σαφή στήριξη στη διοίκηση των ΕΛΠΕ για την απόδοσή της μέχρι τώρα, αλλά και ένα "άρωμα" κόντρας με τον Όμιλο Λάτση. Ειδικότερα:

Στο θέμα της ΔΕΗ και των τοποθετήσεων Παναγιωτάκη για το τι μέλλει γενέσθαι με τις λιγνιτικές μονάδες και το νέο μνημόνιο, ο κ. Τσίπρας σχολίασε τα εξής:


"Ο καθένας έχει έναν ρόλο. Ο ρόλος του κ. Παναγιωτάκη είναι να καταθέτει σκέψεις και προτάσεις για την καλύτερη διαχείριση των θεμάτων που η ΔΕΗ έχει συμφέρον να διαχειρισθεί. Αλλά δεν είναι ο διευθύνων σύμβουλος αυτός που διαπραγματεύεται με θεσμούς, ούτε αυτός που παράγει πολιτική. Την πολιτική την καθορίζει η κυβέρνηση. Ως εκ τούτου θα πρότεινα και στον ίδιο να συμφιλιωθεί με την πραγματικότητα".

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός επανέλαβε πως η διαπραγμάτευση για τη ΔEH έφερε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, αποσοβώντας το σχέδιο για «μικρή ΔEH».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα