Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Kλειστά πλέον τα ταμεία της ΔΕΗ στη Λάρισα μέχρι και τις 30 Ιουνίου

Κλειστά είναι τα ταμεία της ΔΕΗ Λάρισας, κάτι που θα διαρκέσει για αρκετό χρονικό διάστημα, μιας και οι εργασίες στα γραφεία κρατήσουν μέχρι και τις Ιουνίου.

«Η ΔΕΗ Α.Ε. / ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ, ενημερώνει τους πελάτες της ότι λόγω εκτέλεσης εργασιών για την αναμόρφωση του Καταστήματος, τα ταμεία δεν θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα 20-03-2017 έως και την Παρασκευή 30-06-2017.


Κατά την περίοδο που τα ταμεία θα παραμείνουν κλειστά θα υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης λογαριασμών στο Κατάστημα μόνο με χρήση χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας των τραπεζών: Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Τράπεζα Eurobank Ergasias, Τράπεζα Πειραιώς, Attica Bank και Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας.

Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης λογαριασμών στο εναλλακτικό δίκτυο συνεργατών μας όπως Τράπεζες, καταστήματα ΕΛ.ΤΑ, συμβεβλημένα καταστήματα ή αλυσίδες καταστημάτων.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και ζητούμε συγνώμη για την όποια αναστάτωση» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Όπως τονίζεται, οι εργασίες γίνονται προκειμένου να διαχωριστούν οι χώροι του παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας από τον διαχειριστή του δικτύου παροχής, και αναμένεται να είναι αρκετά εκτεταμένες.Thessaliatv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα