Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ (Α΄ ΚΥΚΛΟΣ) ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (EΠΕΙΣΟΔΙΑ 19 & 20)

Η αξέχαστη οικογενειακή σειρά, παραγωγής 1974-1983, που μεταδόθηκε για πρώτη φορά στις αρχές του 1975 και αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, επιστρέφει στη συχνότητα της ΕΡΤ2.

Η σειρά, βασισμένη στα ομώνυμα αυτοβιογραφικά βιβλία της Λόρα Ίνγκαλς Ουάιλντερ και γυρισμένη στην αμερικανική Δύση, καταγράφει την καθημερινότητα μιας πολυμελούς αγροτικής οικογένειας του 1880.

Επεισόδιο 19ο  THE CIRCUS MAN
Ένας περιπλανώμενος πωλητής καταφέρνει ν’ απαλλάξει τον κύριο Χάνσον από έναν χρόνιο και «ανίατο» πονοκέφαλο. Η κοινότητα πείθεται ότι το γιατροσόφι του Γουίλι Ο’ Χάρα θεραπεύει πάσα νόσο και η άποψη αυτή ενισχύεται, καθώς οι μέρες περνούν. Ο γιατρός Μπέικερ αναγκάζεται να παρέμβει όταν η κυρία Όλσεν το χρησιμοποιεί για ν’ αντιμετωπίσει μια απειλητική για τη ζωή της σκωληκοειδίτιδα. Και η Λόρα Ίνγκαλς παίρνει ένα καλό μάθημα, όταν βασίζει τις ελπίδες της στο «θαυματουργό» φάρμακο για να θεραπεύσει το σοβαρό τραύμα του αγαπημένου της σκύλου Τζακ.


Επεισόδιο 20ο CHILD OF PAIN

 Οι κάτοικοι του Γουόλνατ Γκρόουβ σώζουν τον Γκράχαμ Στιούαρτ από την οργή του μεθυσμένου πατέρα του και τον φυγαδεύουν στη φάρμα των Ίνγκαλς για ν’ αναρρώσει. Αργότερα, ο Τζον Στιούαρτ, έχοντας δεχτεί απρόθυμα τη βοήθεια του Τσαρλς για να απεξαρτηθεί, συνειδητοποιεί τους λόγους που τον ωθούν στο ποτό και στην κακομεταχείριση του γιου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα