Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Η Παναγία Εκατονταπυλιανή θα μείνει παραπάνω μέρες στον Πειραιά – Θα αναχωρήσει με το Blue Star Delos

Ευχάριστα νέα για χιλιάδες Πειραιώτες πιστούς και όχι μόνο, που δεν έχουν προλάβει να προσκυνήσουν τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής.

Η Παναγία της Πάρου θα παραμείνει στον Πειραιά 3 μέρες παραπάνω σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό, καθώς έγινε αποδεκτό το δίκαιο αίτημα των πιστών που εκφράστηκε μέσω της Μητροπόλεως Πειραιώς, τόσο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παροναξίας όσο και από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Προσκυνήματος της Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου.


Μάλιστα, πριν λίγες ώρες, ο Εκδότης του Piraeuspress.gr με άρθρο στην προσωπική του στήλη, είχε εκφράσει το ίδιο αίτημα, μεταφέροντας μηνύματα που είχε λάβει από αναγνώστες του PP, και οι οποίοι ζητούσαν μια μικρή παράταση, προκειμένου να προλάβουν να προσκυνήσουν τη χάρη της.

Η αναχώρηση της εικόνας της Παναγίας θα γίνει με το πλοίο της γραμμής, Blue Star Delos, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, στο οποίο και θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία, γεγονός μοναδικό, το οποίο θα μπορέσουν να ζήσουν, όσοι αποφασίσουν να ταξιδέψουν στην Πάρο.

Μεγάλη η ευλογία της και θερμές οι ευχαριστίες όλων των Πειραιωτών προς το πρόσωπο του Άξιου Μητροπολίτου Παροναξίας, που με αίσθημα ευθύνης και διάκρισης, δίνει την ευκαιρία σε χιλιάδες ακόμα πιστούς, να προσκυνήσουν την Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων Πειραιά:

Αναχώρηση Παναγίας Εκατονταπυλιανής

Μετά από ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παροναξίας κ.κ. Καλλινίκου και έγκριση της Δ.Ε. Ιερού Προσκηνύματος Παναγίας Εκατονταπυλιανής, η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Εκατονταπυλιανής θα παραμείνει στον Ιερό μας Ναό έως τα ξημερώματα της Κυριακής 30/10/2016 06.30 π.μ. και θα αναχωρήσει προς την νήσο της, την Πάρο, με το επιβατικό πλοίο «BLUE STAR Δήλος» από το λιμάνι του Πειραιά στις 07.25π.μ.

Την Ιερά Εικόνα θα συνοδέψουν πιστοί, και εντός του πλοίου, κατά την διάρκεια του πλου, θα τελεστεί το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας.

Πληροφορίες συμμετοχής στις κυρίες του Φιλοπτώχου Ταμείου της ενορίας μας και στο τηλέφωνο 2104614658.

piraeuspress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα