ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Χάθηκαν στη μετάφραση στο Ραδιομέγαρο!

Η σύγκρουση Ταγματάρχη – Καπάκου στην ΕΡΤ έβγαλε νικητή τον πρώτο. Το βράδυ της Πέμπτης, ο Στ. Καπάκος αποπέμφθηκε από τη Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης της ΕΡΤ, αφού χρεώθηκε τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης. Το ΔΣ αποφάνθηκε με τέσσερις ψήφους υπέρ της απομάκρυνσης, ενώ ένα σημαίνον στέλεχος (σ.σ.: πιο… σημαίνον δεν γίνεται) τάχθηκε κατά. Ο Στ. Καπάκος πάντως αποτελούσε μια από τις πρώτες επιλογές της κυβέρνησης για τη θέση. Το θέμα πάντως φαίνεται να είναι ανοικτό, καθώς έχει προγραμματιστεί συνάντηση αύριο, Δευτέρα, μεταξύ των δύο προσώπων, στελεχών της διοίκησης, παρουσία του Νίκου Παππά.

Πίσω από τη σύγκρουση κρύβεται, εκτός από το υπαρκτό πρόβλημα της χαμηλής απήχησης της ΕΡΤ1, που οφείλεται στις άνευρες συζητήσεις, η μάχη για την επιλογή των νέων προσώπων. Είναι πολύ πιθανό να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων η Δώρα Αναγνωστοπούλου, η οποία αποτελεί επιλογή της διοίκησης από τον περασμένο Φεβρουάριο.
Μέχρι τώρα η ΕΡΤ1 δεν έχει καταλήξει στους δημοσιογράφους που θα παρουσιάζουν τις ενημερωτικές εκπομπές. Στον σχεδιασμό είναι μια απογευματινή εκπομπή -μεικτή παραγωγή ΕΡΤ και ιδιωτικής εταιρείας- που θα αναλύει τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας, με τη συμμετοχή των Δημήτρη Τρίμη, Μανώλη Κοττάκη, Σεραφείμ Κοτρώτσου, Γιώργου Καπόπουλου, Αναστασίας Γιάμαλη, Πηνελόπης Γαβρά και Νίκου Παναγιωτόπουλου. Ορισμένα από τα πρόσωπα αυτά προορίζονταν να «ανέβουν» στην ΕΡΤ μέσω του διαγωνισμού για τις 51 θέσεις, «πάγωσε» προσωρινά.typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα