Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Μαρία Σαράφογλου για Mega: «Ένιωσα ένα κενό στο στομάχι μου και δάκρυσα»

«Εκείνη την ημέρα, αν και όλοι υποψιαζόμασταν ότι θα είναι το τελευταίο δελτίο του σταθμού, κανείς δεν μπορούσε να το αποδεχθεί».
Συνέντευξη στο Down Town παραχώρησε η Μαρία Σαράφογλου που μίλησε μεταξύ άλλων για την ημέρα που εκφώνησε το τελευταίο δελτίο ειδήσεων του Mega.



Πώς αισθάνεσαι που εκφώνησες το τελευταίο, μάλλον, δελτίο ειδήσεων του Mega; Τι σκέψεις έκανες;

Εκείνη την ημέρα, αν και όλοι υποψιαζόμασταν ότι θα είναι το τελευταίο δελτίο του σταθμού, κανείς δεν μπορούσε να το αποδεχθεί. Ούτε εγώ ήθελα να το πιστέψω. Μια ιστορία 27 ετών σε ένα κορυφαίο κανάλι, ναυαρχίδα της ενημέρωσης, δεν σβήνει ξαφνικά ένα μεσημέρι. Το πρωί, λοιπόν, όταν μου είπαν οι συνάδελφοι -στο εξωτερικό δελτίο όπου καθόμασταν- ότι επιδόθηκαν οι επισχέσεις εργασίας και μάλλον θα παρουσιάσουμε τελευταίο δελτίο, ένιωσα ένα κενό στο στομάχι μου και δάκρυσα.

Τι απαντάς σε όσους -ειδικά μέσα από αναρτήσεις στα social media- έδειξαν να χαίρονται με το κλείσιμο του Mega;

Είναι ασύλληπτο το μίσος που καλλιεργήθηκε και διοχετεύτηκε για το Mega. Αν διαφωνείς με την ενημέρωση που προσφέρει ένα μέσο, αλλάζεις κανάλι, δεν πανηγυρίζεις όταν κλείνει και μένουν στον δρόμο περισσότερες από 500 οικογένειες. Αυτός ο ρεβανσισμός που ξεχειλίζει στα ανώνυμα σχόλια του διαδικτύου είναι ντροπιαστικός. Δυστυχώς η κρίση, αντί να ενώσει, δίχασε, και τροφοδότησε τον κανιβαλισμό σε όλα τα επίπεδα. Ευτυχώς, όμως, κατέρριψε και πολλούς μύθους που έντυναν βολικά κάποια πολιτικά επιχειρήματα.zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα