Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Ενισχύεται με το Euronews η ΕΡΤ

Μια ιστορική στιγμή για την ΕΡΤ. Μετά το μαύρο που έριξε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου στη συμφωνία για την ελεύθερη αναμετάδοση της ελληνικής έκδοσης του Euronews, ύστερα από την απαίτηση των ιδιωτών, το 2012, η ΕΡΤ επαναφέρει το περιεχόμενο του καναλιού, το οποίο πλέον ελέγχεται από το Ναγκίμπ Σαουϊρις. Συγκεκριμένα, αντί τιμήματος 50.0000 ως το τέλος του έτους θα μεταδίδει τα ρεπορτάζ και τις εκπομπές του ελληνόφωνου Euronews για μέγιστο διάστημα 4 ωρών τη μέρα.  Αναλυτικά η συμφωνία προβλέπει τα εξής:


“Κατάρτιση σύμβασης για μία δοκιμαστική περίοδο που θα ξεκινά από την υπογραφή της και θα λήγει την 31.12.2016, έναντι τιμήματος 50.000,00 €.

Η ΕΡΤ Α.Ε. θα έχει το δικαίωμα αναμετάδοσης των προγραμμάτων του EURONEWS – μεταγλωττισμένων στα ελληνικά – για μέγιστο διάστημα 4 ωρώνημερησίως.

Όλα τα προγράμματα (ειδήσεις και μαγκαζίνο ποικίλου ενδιαφέροντος) θαμεταδίδονται με χρονική καθυστέρηση, προκειμένου η ΕΡΤ να έχει το χρονικό περιθώριο αφενός να αφαιρεί τις διαφημίσεις και τις χορηγικές τοποθετήσεις από το πρόγραμμα και αφετέρου να υποτιτλίζει στα ελληνικά τις σημαντικές πληροφορίες που αναγράφονται στην οθόνη στην αγγλική.

Η ΕΡΤ Α.Ε. θα έχει το δικαίωμα να επιλέγει υλικό από όλα τα μεταδιδόμενα προγράμματα του EURONEWS και από το πλούσιο αρχείο του.

Σε περίπτωση επιτυχούς ολοκλήρωσης της δοκιμαστικής περιόδου, τα μέρη θα συζητήσουν ώστε να καταρτίσουν σύμβαση συνεργασίας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα