Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Χαμηλό βαρομετρικό στην Ένωση Κεντρώων: Αποχώρησε ο Γιάννης Καλλιάνος

Λόγω του πολιτικού φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ/Βαράει διάλυση το κόμμα του Λεβέντη
Ο γνωστός μετεωρολόγος παραιτήθηκε εκφράζοντας τη διαφωνία του με τη γραμμή του Βασίλη Λεβέντη - Διαβάστε την επιστολή με την οποία αποχωρεί από το κόμμα


Στην παραίτηση από την Ένωση Κεντρώων του κ.  Γιάννη Καλλιάνου οδήγησε ο ισχυρός εμφύλιος που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα στο εσωτερικό του κόμματος με αφορμή την τακτική προσέγγισης του Μεγάρου Μαξίμου που έχει υιοθετήσει ο κ. Βασίλης Λεβέντης.

Ο τέως, πλέον, εκπρόσωπος τύπου του κόμματος και στενός συνεργάτης του προέδρου στην επιστολή παραίτησής του κάνει λόγο για «παλαιοκομματικές νοοτροπίες» που «φωλιάζουν» στο κόμμα  ενώ επισημαίνει ότι «Δεν συμβιβάζομαι όμως με τίποτα, οφείλω να πω μόνο την αλήθεια στους πολίτες που με εμπιστεύθηκαν και αυτή είναι ότι απεχθάνομαι να βαδίζω αντίθετα με τα «πιστεύω» μου όντας έμμεσος υποστηρικτής ενός Πρωθυπουργού που διέλυσε τη χώρα, ενός Πρωθυπουργού που αποδείχθηκε ότι είναι ο πλέον αναξιόπιστος. Ως νέος πολιτικός επιθυμώ την αλήθεια από τους πολιτικούς και την πολιτική και όχι τα «ναι μεν , αλλά…», αυτό δεν οδηγεί πουθενά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα