Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ : ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδροΒλαντιμίρ Πούτιν, στο ξενοδοχείο όπου διαμένει στο Καβούρι, είχε ο πρόεδρος της ΝΔ. Είχαμε ουσιαστική συνάντηση με τον Βλ. Πούτιν είπε ο K. Μητσοτάκης, οποίος τόνισε τη σημασία περαιτέρω εμβάθυνσης των σχέσεων Ελλάδας-Ρωσίας. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, από την πλευρά του αναφέρθηκε στο θετικό κλίμα, υπογραμμίζοντας ότι συμφώνησε σε πάρα πολλά θέματα με την ελληνική πλευρά.

"Είναι χαρά μου που σας γνωρίζω προσωπικά", του είπε στη συνέχεια, τονίζοντας πως "ευελπιστούμε ότι οι εκπρόσωποι του κόμματός σας στη Βουλή θα υποστηρίξουν τις ρωσικές πρωτοβουλίες".
Ο πρόεδρος της Ρωσίας αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην οικογένεια Μητσοτάκη λέγοντας πως "τα μέλη της οικογενείας σας συνεβαλαν στην ανάπτυξη ρωσικών σχέσεων. 'Εγιναν παρα πολλά για την ανάπτυξη των σχέσεων επί κυβερνήσεως του κόμματος σας".
Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης του είπε: "Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που παρά το πιεσμένο πρόγραμμά σας βρήκατε χρόνο να συναντηθείτε μαζί μου.
Οι δεσμοί των χωρών μας είναι πολύ στενοί. Είναι σημαντικό που σε αυτή τη συγκυρία υπάρχει μια συμφωνία διακομματική ότι οι σχέσεις με τη Ρωσία μπορούν να ενισχυθούν περισσότερο.
Χαίρομαι που έχω την τιμή να ηγούμαι του κόμματος που την περίοδο 2004 - 2009 έκανε πολλά πράγματα για να προωθήσει τις ελληνορωσικές σχέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα