Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα δώσει το σύνθημα για την επίσημη φωταγώγηση της πόλης


Έφτασε η ώρα λοιπόν να μπει και η Αθήνα σε εορταστικούς ρυθμούς, όπως ακριβώς συμβαίνει και με όλες τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Έτσι, σήμερα Τρίτη 24 Νοεμβρίου, στις 19.00, και μετά από μία μικρή αναβολή λόγω απεργιών, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα δώσει το σύνθημα για την επίσημη φωταγώγηση της πόλης, εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στις 17.30, δύο τμήματα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του δήμου Αθηναίων θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην πλατεία Κοτζιά) και τον σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι. Στόχος τους, να συναντηθούν στην πλατεία Συντάγματος και να υποδεχθούν τον κόσμο δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα και πλημμυρίζοντας το Κέντρο με μουσική. 

Τη σκυτάλη θα πάρουν στις 19.00 η Big Band του δήμου Αθηναίων και ο Σάκης Ρουβάς, με ειδική εμφάνιση και ρεπερτόριο. Με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους θα συνοδεύσουν την επίσημη φωταγώγηση της πόλης και του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος. Το παρών θα δώσει τέλος και η νεανική χορωδία του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης υπό τη διδασκαλία της Κατερίνας Βασιλικού.FIMOTRO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα