Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Ο βοριάς απέτρεψε τα χειρότερα στη Λ. Αιαντείου στη Σαλαμίνα


Ατύχημα που θα μπορούσε να είχε τραγικές συνέπειες αν είχε συμβεί λίγες μέρες πριν ή χωρίς τον βοριά να μην κάνει ελκυστική για μπάνιο την συγκεκριμένη μέρα την περιοχή σημειώθηκε τις μεσημεριανές ώρες στην Λ. Αιαντείου.

Από ότι μπόρεσα να καταλάβω ένα αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και αφού αρχικά προσέκρουσε σε ένα άλλο σταθμευμένο αυτοκίνητο το οποίο και έβγαλε από το δρόμο ανατράπηκε .

Δεν γνωρίζουμε για την τύχη των επιβατών του αυτοκινήτου - οι άνθρωποι που βρίσκονταν εκεί δεν έκαναν λόγο για σοβαρό τραυματισμό - το σίγουρο είναι ότι από εξαιρετικά καλή τύχη στο σημείο που ανατράπηκε το αυτοκίνητο δεν υπήρχαν λουόμενοι γιατί τότε τα πράγματα θα είχαν διαφορετική εξέλιξη. 

Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό θεωρώ ότι καθώς πρόκειται για ένα δρόμο μεγάλης κυκλοφορία με οδηγούς που συνήθως κινούνται με μεγαλύτερες από τις επιτρεπόμενες ταχύτητες και την παραλία να κείται εφαπτομενικά του δρόμου είναι απαραίτητο την νέα χρονιά να τοποθετηθεί κάποιο στηθαίο ασφαλείας που θα προστατεύει τους λουόμενος 


Με εκτίμηση 
(από email αναγνώστη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα