Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Άλλαξε διαχειριστής στο Atrina, αλλά το χρέος προς τη ΔΕΗ παραμένει

Μπορεί ο διαχειριστής στο 17όροφο κτιριακό συγκρότημα Atrina στο Μαρούσι να άλλαξε, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι άλλαξε κάτι και ως προς την εξόφληση του χρέους που έχουν οι ένοικοι προς τη ΔΕΗ.

Ουδεμία διευθέτηση του χρέους έχει ακόμη γίνει, με αποτέλεσμα αυτό να μεγαλώνει και να έχει ξεπεράσει σύμφωνα με πληροφορίες το 1,5 εκατ. ευρώ.


Η τελευταία πάντως είδηση είναι πως ο νέος διαχειριστής -που πήρε τη θέση του πλαστικού χειρουργού Ανδρέα Φουστάνου- ζήτησε πρόσφατα συνάντηση με στελέχη της ΔΕΗ προκειμένου να διευθετηθεί οριστικά η υπόθεση.

Θα καταστεί αυτό δυνατό; Άγνωστο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εφόσον οι ιδιοκτήτες και οι ένοικοι του Atrina συνεχίσουν να μην πληρώνουν τα χρέη τους, η ΔΕΗ θα αναγκαστεί να δώσει νέα εντολή αποκοπής.

Ταυτόχρονα, η ΔΕΗ έχει επανέλθει προς την Εφορία Μεγάλου Πλούτου που στεγάζεται στο συγκρότημα, και που καταβάλλει κανονικά τις οφειλές της σε ρεύμα, ζητώντας της να εγκαταστήσει δικό της ρολόι, προκειμένου να αποφύγει τις επιπτώσεις μιας νέας διακοπής.

Σύμφωνα ωστόσο με τις πληροφορίες, οι επικεφαλής της Εφορίας, συνεχίζουν να μη δείχνουν προθυμία με το επιχείρημα ότι για την εγκατάσταση αυτόνομου ρολογιού χρειάζονται πάνω από 200.000 ευρώ -τόσο είναι το κόστος στη κατηγορία πελατών Μέσης Τάσης- ποσό εξαιρετικά μεγάλο που αποθαρρύνει οποιαδήποτε απόφαση αυτόνομησης από το κοινό ρολόι του συγκροτήματος.

Με άλλα λόγια η κατάσταση με τις οφειλές του Atrina προς τη ΔΕΗ συνεχίζει να είναι "μύλος", φαίνεται ότι θα τραβήξει και ότι θα έχει ακόμη πολλά επεισόδια.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Απρίλιο η ΔΕΗ είχε κόψει το ρεύμα στο Atrina, αλλά με παρέμβαση της τότε αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, οι ιδιοκτήτες είχαν μαζέψει κοντά στα 200.000 ευρώ, τα είχαν δώσει στη ΔΕΗ, και το ρεύμα επανήλθε.

Διακανονισμός της οφειλής ωστόσο ποτέ δεν έγινε, και τα χρέη έκτοτε αυξάνονται.http://energypress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα