ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Σύλληψη που θα προκαλέσει πάταγο και αίσθημα δικαίου

Η ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΓΙΟΥΝΚΕΡ-ΛΑΓΚΑΡΝΤ

Mε μια σύλληψη που θα προκαλέσει πάταγο, εντός και εκτός της Ελλάδας, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος ετοιμάζονται για το μεγάλο ΝΑΙ στην συμφωνία που προκαλεί ήδη αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρωθυπουργός που έχει αποδείξει ότι είναι ψύχραιμος και σκληρός παίκτης γνωρίζει πως η συγκεκριμένη σύλληψη θα δώσει την δυνατότητα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίξουν πως η κυβέρηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι αποφασισμένη να χτυπήσει την διαφθορά και την διαπλοκή όσο μεγάλα κι αν είναι τα ονόματα που εμπλέκονται.


Η σύλληψη μεγατόνων της Δευτέρας, θα είναι μόνο η αρχή σε μια σειρά από χειροπέδες που θα ενισχύσουν το αίσθημα Δικαίου στην κοινή γνώμη. Κάτι που δεν ήταν σε θέση να κάνουν οι Σαμαράς και Βενιζέλος με αποτέλεσμα να εξαυλωθούν.

Η υπογραφή του Τσίπρα στο Μνημόνιο-κόλαφος έχει ένα μόνο ισοδύναμο: Tις χειροπέδες στα βαριά ονόματα της διαπλοκής και της διαφθοράς.

Και μάλιστα χωρίς να υπάρχουν επιλεκτικές διώξεις όπως στην περίπτωση της λίστας Λαγκάρντ-κάτι βρωμάει εδώ (όσο αφορά την διαχείριση των ονομάτων) και το έχουν πάρει χαμπάρι και εκτός Ελλάδος...Λέμε ότι το έχουν πάρει χαμπάρι καθώς οι θεσμοί γνωρίζουν πλέον το ποινικό μητρώο των πρωταγωνιστών της εγχώριας διαπλοκής, τόσο των επιχειρηματιών, όσο και των πολιτικών που εμπλέκονται...Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως οι συλλήψεις που θα ακολουθήσουν γίνονται με την παρότρυνση τόσο της Λαγκάρντ όσο και του Γιουνκέρ...Είναι πολύ πιθανόν ο λόγος που ο Τσίπρας κλήθηκε εσπευσμένα στις Βρυξέλλες σήμερα Τετάρτη να είναι ακριβώς αυτός: H εντολή από τους θεσμούς να προχωρήσει τόσο η συγκεκριμένη σύλληψη-όσο και εκείνες που πρέπει να ακολουθήσουν...http://kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα