ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

-Γελάτε κα Μπακογιάννη;

ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ CITIBANK ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ για να δούμε πως τα πήρε από τον Κόκκαλη… για να ρίξει τον Μητσοτάκη. Να τον χαίρεστε και εσάς να σας χαίρεται ο λαός.

Πυρηνικές βόμβες Καμμένου από το βήμα της Βουλής!


Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ αναφερόμενος στην κατάντια της ΝΔ είπε ότι αναζητούσαν με την Ντόρα και τον Κυριάκο αν τα πήρε ο Σαμαράς από τον Συμπιλίδη ή τον Κόκκαλη.

Αναφέρθηκε μάλιστα στο σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Από τον συγκεκριμένο οργανισμό του υπουργείου Υγείας μόνο μέσα σε 5 χρόνια μοιράστηκαν 25 εκατομμύρια ευρώ σε δημοσιογράφους, εκδότες, καναλάρχες, πολιτικούς, εταιρείες δημοσκοπήσεων, διαφημιστικές εταιρίες και πάει λέγοντας. Υπάρχουν-σύμφωνα με τον αρχηγό των ΑΝΕΛ-δημοσιογράφοι και εκδότες μεγάλων εφημερίδων που τα έπαιρναν σε offshore.

Δηλαδή κρατικός οργανισμός του υπουργείου Υγείας πλήρωνε υπεράκτιες εταιρίες. Μάλιστα υπάρχει δημοσιογράφος με δεξιά τσάπη που πήρε πάνω από 450.000 ευρώ σε υπεράκτιο λογαριασμό.

Η λίστα του KEEΛΠΝΟ βρίσκεται στα χέρια του Νικολούδη-ενώ εντύπωση προκαλεί η στάση του Κουρουμπλή, ο οποίος τηρεί σιγή ασυρμάτου. Η συγκεκριμένη στάση του Κουρουμπλή ο οποίος έχει στα χέρια του δύο τουλάχιστο πορίσματα του ΣΔΟΕ (41 και 65 σελίδων) έκανε έξαλλο ακόμη και τον Νίκο Φίλη. Σύμφωνα με πληροφορίες τα συγκεκριμένα πορίσματα του ΣΔΟΕ βρίσκονται στα συρτάρια του Νικολούδη...http://kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα