ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Τελεσίγραφο 48 ωρών με ΟΧΙ στις 5/7 – Η ΕΚΤ ανακαλεί τα 125 δισ. οι τράπεζες χρεοκοπούν και περνούν στον έλεγχο του ESM

Με το ΟΧΙ....η Ελλάδα θα χάσει κάθε ιδιοκτησιακό και μετοχικό δικαίωμα πάνω στις ελληνικές τράπεζες - Οι τράπεζες θα περάσουν στον έλεγχο του ESM
Αποκλειστικό.
Η κατάσταση στις ελληνικές τράπεζες είναι πιο δραματική από ότι έχει εκτιμηθεί ή αποτιμηθεί μετά την απόφαση σοκ να επιβληθούν capital controls και κυρίως να κλείσουν οι τράπεζες θεωρητικά έως τις 6 Ιουλίου αλλά πρακτικά δεν μπορεί να προσδιοριστεί μέχρι πότε οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές. 

Το bankingnews.gr παρουσιάζει αποκλειστικές πληροφορίες οι οποίες είναι 100% διασταυρωμένες με στόχο όχι προφανώς να εμπλακεί στο δημοψήφισμα αλλά κυρίως να καταδείξει ότι το ΟΧΙ θα είναι η απόλυτη καταστροφή. 
Σύμφωνα με πηγή στην ΕΚΤ και σε θεσμικό παράγοντα που είναι σε θέση να γνωρίζει όλο το παρασκήνιο των δραματικών εξελίξεων έχει σχεδιαστεί ένα σχέδιο καταστροφής και ταυτόχρονα ελέγχου των ελληνικών τραπεζών από τον ESM, θα χάσει ουσιαστικά το ελληνικό κράτος τον έλεγχο των τραπεζών. 
Το σχέδιο ολοκληρωτικής καταστροφής της εθνικής οικονομίας και των τραπεζών έχει ως εξής 

Αν ο ελληνικός λαός αποφασίσει να ταχθεί υπέρ του ΟΧΙ στην δανειακή πρόταση τότε θα συμβούν τα εξής μοιραία….

1)Το Eurogroup και η ΕΚΤ θα δώσουν τελεσίγραφο 48 ωρών στην Ελλάδα να αποδεχθεί την πρόταση των δανειστών. 
Με ΟΧΙ στο δημοψήφισμα προφανώς ο Τσίπρας ο έλληνας πρωθυπουργός δεν θα δεχθεί το τελεσίγραφο, θα απορρίψει τις απειλές και θα ζητήσει η ΕΕ να αλλάξει στάση. 

2)Το τελεσίγραφο θα έχει διάρκεια 48 ωρών  - αργά το βράδυ της Κυριακής 5 Ιουλίου με αργά το βράδυ της Τρίτης 7 Ιουλίου - . 
Αν η Ελλάδα απορρίψει το τελεσίγραφο στις 8 Ιουλίου η ΕΚΤ θα λάβει μια ιστορική απόφαση για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα θα απαιτήσει να επιστραφούν και τα 125 δισεκ. (89 δισεκ. ELA και 36 δισεκ. απευθείας χρηματοδότηση από την ΕΚΤ) 

3)Η απόφαση της ΕΚΤ να απαιτήσει την επιστροφή των 125 δισεκ. θα σηματοδοτήσει την οριστική χρεοκοπία των ελληνικών τραπεζών. 
Οι ελληνικές τράπεζες θα χρεοκοπήσουν με άμεση συνέπεια το ΤΧΣ να χάσει τα 25 δισεκ. που επένδυσε και οι ιδιώτες μέτοχοι που 2013 και 2104 επένδυσαν 11 δισεκ. θα χάσουν αμετάκλητα τα κεφάλαια τους. 
Η ενεργοποίηση του bail in και η εμπλοκή των καταθετών στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών είναι ένας σοβαρός υπαρκτός κίνδυνος που πέραν από την καταστροφή που θα προκαλέσει στους μετόχους θα προκαλέσει καταστροφή και στους καταθέτες. 

4)Ο ESM θα αποκτήσει άμεσα τον πλήρη έλεγχο των τραπεζών υπό την έννοια ότι το ελληνικό κράτος θα χάσει κάθε μετοχικό ή ιδιοκτησιακό δικαίωμα πάνω στις ελληνικές τράπεζες. 
Ο ESM θα αποκτήσει πλήρως τα μετοχικά δικαιώματα και την ιδιοκτησία των ελληνικών τραπεζών. 
Η εξέλιξη αυτή θα οδηγήσει και στην οριστική χρεοκοπία της κυβέρνησης και της εθνικής οικονομίας, καθώς ο ESM θα έχει τον έλεγχο των τραπεζών και όχι το ελληνικό κράτος. 

5)Το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα οδηγεί την Ελλάδα στην χρεοκοπία μέσω των τραπεζών και επιφέρει δραματικές αλλαγές στον έλεγχο πλέον της οικονομίας. 
Όταν οι τράπεζες περάσουν στον έλεγχο του ESM δεν υπάρχει εθνική οικονομία, η χώρα θα έχει ισοπεδωθεί. 

Υποσημείωση 

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει το ΟΧΙ, αλλά για επικοινωνιακούς λόγους το υποστηρίζει…παρά τις απειλές Τσίπρα για παραίτηση αν αποτύχει το ΟΧΙ. 
Το ΟΧΙ είναι η εθνική αυτοκτονία.
Το ΝΑΙ θα αποτελέσει πολιτικό άλλοθι στον ΣΥΡΙΖΑ να αποδεχθεί το μνημόνιο….άπαξ και θα το έχει εγκρίνει ο ελληνικός λαός. 
Το ΝΑΙ είναι και η πολιτική διέξοδος του ΣΥΡΙΖΑ γιατί μετά την συμφωνία κάποιους μήνες αργότερα θα μπορούσε να προκηρύξει εκλογές για να νομιμοποιήσει την λαϊκή εντολή. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει ότι το ΟΧΙ οδηγεί την Ελλάδα στην αυτοκτονία και μαζί και στην πολιτική αυτοκτονία του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα