Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Έντονες αντιδράσεις για δηλώσεις Καμμένου περί ανατίναξης ΜΜΕ

Tην έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, περί ανατίναξης ΜΜΕ, στις οποίες προέβη έξω από το Μέγαρο Μαξίμου μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα.   

Σημειώνεται πως νωρίτερα σε ερώτηση δημοσιογράφου μήπως οδηγηθούμε «σε ανατίναξη, όπως στο Κούγκι», ο κ. Καμμένος είπε ότι «μπορεί να μην έχουν ανατιναχτεί κάποια κανάλια, ιδίως στον Πειραιά κοντά, αλλά έχει ανατιναχτεί η ελληνική οικογένεια. Υπάρχει υψηλή ανεργία και αυτό θα πρέπει να το δείτε κάποια στιγμή».


«Η Δημοκρατία ούτε φιμώνεται ούτε τρομοκρατείται» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, ο οποίος κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο ότι τρομοκρατεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

«Καλούμε τον κ. Τσίπρα να μας πει, αμέσως, αν συμφωνεί με τις απαράδεκτες δηλώσεις του υπουργού του» πρόσθεσε ο κ. Καραγκούνης αναφερόμενος στις δηλώσεις του υπουργού ΄Άμυνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Σφοδρή κριτική στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ασκεί και το ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτες» τις δηλώσεις του.

«Υπαινιγμοί και επιθέσεις κατά Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, είναι απαράδεκτες και βάλλουν ευθέως κατά της ελευθερίας της έκφρασης και του δημοκρατικού διαλόγου» τονίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ. Σε αυτήν αναφέρεται ακόμα ότι «αντί ο κ. Καμμένος να απειλεί ότι θα κάνει την Ελλάδα Κούγκι, καλό είναι να μην παίζει με τα σπίρτα».

Από την πλευρά του το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι «Oι εμπρηστικές δηλώσεις του αρχηγού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων περί ανατινάξεων ΜΜΕ είναι μια ανοιχτή πρόκληση για τη Δημοκρατία. Δυστυχώς για τη χώρα ο κ. Καμμένος είναι πλέον ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτός που πρέπει να απολογηθεί για τις συνεχείς ακρότητες των ΑΝΕΛ και του αρχηγού τους είναι αυτός που τον επέλεξε σε αυτόν τον εθνικό ρόλο».

Οι δηλώσεις του Π. Καμμένου προκάλεσαν και την άμεση αντίδραση των εργαζομένων και της διοίκησης του ΣΚΑΪ, τον οποίο "φωτογραφίζει" με τις δηλώσεις του. 

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι και η διοίκηση του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ, τονίζουν ότι δεν πρόκειται να φοβηθούν από τις απειλές καμίας εξουσίας και θα συνεχίσουν να επιτελούν στο ακέραιο και αμερόληπτα το δημοσιογραφικό τους καθήκον.

«Είναι αυτονόητο ότι απειλές εναντίον Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αποτελούν θέμα δημοκρατίας», σημειώνουν. 

Όπως αναφέρουν ο κ. Καμμενος ήταν σαφές πως με τις εμπρηστικές τους δηλώσεις στοχοποιούσε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και πρωτίστως τον ΣΚΑΙ. 

Τι απαντούν οι ΑΝΕΛ

Με σκληρές εκφράσεις απάντησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην επίθεση που δέχθηκαν από το Ποτάμι με αφορμή τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για τα κανάλια, που προκάλεσαν αντιδράσεις. 

Σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναφερόμενοι στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη τον οποίο δεν κατονόμασαν, και την οποία μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κάνουν λόγο για «διορισμένο πρώην κρατικοδίαιτο δημοσιογράφο των 28 χιλιάδων ευρώ την εκπομπή, μόνιμο υπάλληλο των διαπλεκομένων» που «με κάθε ευκαιρία υποβάλλει τα σέβη στα αφεντικά του» και προσθέτουν: «Εμάς αφεντικό μας είναι ο ελληνικός λαός». 

Επίσης νωρίτερα η εκπρόσωπος τύπου των Αν.Ελ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη απαντώντας σε ανάλογη ανακοίνωση του εκπροσώπου της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη για τις ίδιες δηλώσεις του κ. Καμμένου, σχολίασε: 

«Το γραφείο Τύπου της Συγγρού κατρακύλησε στο Φάληρο. Τελικά, το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα