ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΦΑΡΑΤΖ : ΕΠΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ

Την ελπίδα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει πίσω στις διαπραγματεύσεις με την Ευρώπη εκφράζει με άρθρο γνώμης στον Independent ο Νάιτζελ Φάρατζ, ευρωβουλευτής και ηγέτης του ακραία αντιευρωπαϊκού, ξενοφοβικού... 
εθνικο-πατριωτικού Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKΙΡ).

«Οι Κινέζοι και οι Ρώσοι θα τρίβουν τα χέρια τους με χαρά καθώς οι μαζορέτες και οι κομισάριοι της Ευρωπαϊκής Ενωσης συνεχίζουν την πορεία τους στην υπονόμευση της ελληνικής δημοκρατίας, τρομοκρατημένοι ότι το σχέδιο της ευρωζώνης, και ολόκληρο πράγματι το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ενωσης, είναι έτοιμο συντριβεί γύρω τους», γράφει, με το γνωστό επιθετικό του ύφος.

«Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ κατέστησε απολύτως σαφές ότι η δημοκρατία, και η ιδέα της εθνικής κυριαρχίας των κρατών, δεν είναι συμβατές με τους στόχους της ευρωζώνης. Αν στηρίζεις τα δικαιώματα της εθνικής αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, γίνεσαι εμπόδιο στις φιλοδοξίες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, και θα προσπαθήσουν να σε ισοπεδώσουν, όπως έκαναν με την Ελλάδα, την Ισπανία, την Ιρλανδία, την Πορτογαλία και την Ιταλία», συνεχίζει ο Φάρατζ.

Και προσθέτει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη με φόντο τα μέτρα της λιτότητας. Στην αρχή, όταν είδα τον νέο πρωθυπουργό να αναλαμβάνει την εξουσία, φοβήθηκα ότι το κόμμα μπορεί να μην έχει τα μέσα για να αντέξει στην επίθεση της γερμανικής πολιτικής ηγεσίας. Αλλά όταν είδα τον νέο υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας να φτάνει στην Ντάουνινγκ Στριτ με το μπουφάν του, και το πουκάμισο να κρέμεται έξω από το παντελόνι του, σκέφτηκα, «Τελικά μπορεί και να μην μπουν στο κατεστημένο! Στην αίθουσα του Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο είδα μια σαφή αλλαγή στην ατμόσφαιρα αυτή την εβδομάδα. Οι άνθρωποι έμοιαζαν ανήσυχοι - ίσως επειδή ό, τι είχαν διδαχθεί να πιστεύουν σχετικά με την εγκυρότητα και την ιερότητα του ευρώ τραβιέται σαν το χαλί κάτω από τα πόδια τους, και από ένα από τα μικρότερα κράτη μέλη».

«Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει πίσω στις θέσεις του. Οχι μόνο γιατί θα επιταχύνει το τέλος του ευρώ, και ίσως να οδηγήσει σε μια μεγαλύτερη συζήτηση σχετικά με μια βρετανική έξοδο, αλλά στην πραγματικότητα επειδή οι άνθρωποι στην Ελλάδα έχουν υποφέρει για τόσο πολύ καιρό, και η χώρα δεν έχει τα μέσα για να χειριστεί την κρίση» καταλήγει.http://fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα