ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΓΑΠ : "Να σπάσει το πέπλο της σιωπής και της συνωμοσιολογίας" & έσπασε το ποτήρι με το νερό που είχε μπροστά του(βιντεο)

Σημειολογική αξία έδωσε στο... ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια... της χθεσινής του ομιλίας στο κλειστό της ΕΑΠ ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου.

Την ώρα που στην ομιλία του έκανε αναφορά στην ανάγκη να "σπάσει το πέπλο της σιωπής και της συνωμοσιολογίας" έσπασε και το ποτήρι με το νερό που είχε μπροστά του. Ο ίδιος δεν φάνηκε να τα χάνει και φώναξε δυνατά... "γούρι", για να ακολουθήσουν τα χειροκροτήματα του κόσμου...


Στη συνέχεια ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε: «Κάθε ψήφος στο Κίνημα δίνει φωνή στον πολίτη. Μας έριξαν επειδή ζητήσαμε την κρίση του λαού, αλλά ερχόμαστε γιατί πιστεύουμε στην κρίση του λαού και πάλι. Εμείς λέμε όχι σε συγκυβέρνηση με τον Σαμαρά».

Ο κ.Παπανδρέου υπεραμύνθηκε των επιλογών του κατά την περίοδο της διακυβέρνησής του. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι όταν ήταν πρωθυπουργός είχε διαμηνύσει στους Ευρωπαίους ηγέτες ότι «η Ελλάδα χρειάζεται χρόνο για βαθιές αλλαγές, όχι εξοντωτική λιτότητα».

*Με πληροφορίες από thebest.gr, skaipatras.gr ,spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα