ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΧΡ. ΚΑΤΣΙΑΝΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...

O πρόεδρος του δικαστηρίου που είχε δικάσει την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου σε πρώτο βαθμό κ. Χρήστος Κατσιάνης θα αναλάβει να διενεργήσει την ανάκριση για την υπόθεση του Γιώργου Καρατζαφέρης μετά από σχετική απόφαση που έλαβε σήμερα η Ολομέλεια Εφετών.

Σε βάρος του κ. Καρατζαφέρη είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες μετά την παραγγελία της Βουλής που ήλεγξε τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του πρώην προέδρου του ΛΑΟΣ.

Παράλληλα, σε βάρος του Γιώργου Καρατζαφέρη ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για συμμετοχή σε υπεράκτια εταιρεία.

Ο κ. Καρατζαφέρης, όπως προέκυψε από εισαγγελική έρευνα, έλαβε 1,6 εκατ. ευρώ σε δύο δόσεις, το 2007 και το 2008, μέσω της off shore που διατηρούσε με την επωνυμία Catalina LTD, από τον επιχειρηματία, Αλέξανδρο Τσάτσο που εμφανίζεται μαζί με τον Σταύρο Κομνόπουλο να μεσολαβούν στην προμήθεια των ελικοπτέρων Super Puma .Από την έρευνα προέκυψε επίσης η ύπαρξη ακόμα μίας υπεράκτιας εταιρίας συμφερόντων του κ. Καρατζαφέρη, της Homeric TCI.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα