Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Άνθιμος: Θα πάρουν την περιουσία της εκκλησίας;είναι ιδεολογία αυτή; Λυπάμαι!(BINTEO)

Μήνυμα στο κόμμα που «θα επιδιώξει να πάρει την περιουσία της εκκλησίας» έστειλε ο Μητροπολίτης Άνθιμος μιλώντας στους πιστούς ενώ απηύθυνε έκκληση για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Άνθιμος έκανε λόγο για στέλεχος κινήματος που δήλωσε πως «όταν εκλεγεί το κόμμα του στην κυβέρνηση θα πάρει την περιουσία της εκκλησίας», σύμφωνα με το seleo.gr.


«Αυτή είναι η επιδίωξή τους; Είναι σκέψη δημιουργική για το λαό μας; Και πως θα την πάρεις; Δική σου είναι ή του πατέρα σου; Και πως θα την πάρεις αφού ήδη την έχουν πάρει όλη και δεν έχει άλλη; Θέλετε να πάρετε τις εκκλησίες μας; Δε θα το καταφέρετε ποτέ», διεμήνυσε ο Μητροπολίτης.

Παράλληλα, κάλεσε τους πιστούς να προσευχηθούν ώστε να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση τη στιγμή που συμμετέχουν σε αυτήν άλλες χώρες από τα Βαλκάνια, όπως η Βουλγαρία και η Ρουμανία, αλλά και άμεσα τα Σκόπια.

«Αυτό το θέμα είναι εθνικό, υπάρξεως, ιστορίας. Είναι δυνατόν να είμαστε έξω εμείς; Να κάνουμε προσευχή ώστε να μείνουμε μαζί με τα υπόλοιπα κράτη στον ευρωπαϊκό χώρο, γιατί αλλιώς... δεν ξέρω κι εγώ τι μπορεί να συμβεί. Θα μείνουμε στην Ευρώπη, γιατί αυτό θέλει ο λαός, ανεξαρτήτως του κόμματος που θα κυβερνήσει»
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 02:20:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα