ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ρύθμιση χρεών, αντιμετώπιση της διαφθοράς, κίνητρα σε εργαζόμενους, τα πρώτα μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας στη διαδικτυακή συνέντευξη που παραχώρησε στην ΑΥΓΗ απάντησε συνοπτικά σε ένα πλήθος ερωτήσεων που του τέθηκαν, από τους χρήστες του διαδικτύου, ενώ το hashtag #asktsipras έφτασε να είναι το τρίτο παγκοσμίως στα worldwide Trends.

Μερικές από τις απαντήσεις που έδωσε ήταν: Αναφορικά με τη Δημόσια Διοίκηση, ενίσχυση της Διαύγειας, αποσυμφόρηση από τις στρατιές των συμβούλων. Έλεγχος της διαφθοράς μέσω μηχανισμών υπό την ευθύνη του Πρωθυπουργού. Δεσμεύτηκε ότι θα μπει τέλος στο πάρτυ των εργολάβων. Διαβεβαίωσε επίσης για την πολιτική βούληση και τον έλεγχο όλων των λιστών. Θα δοθούν κίνητρα στους εργαζόμενους, για τη διαχείριση των χρεοκοπημένων επιχειρήσεων.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε τα πρώτα μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τα οποία περιλαμβάνουν τη ρύθμιση χρεών προς το Δημόσιο, τις τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία. Το όριο δόσεων το 30% του εισοδήματος και αντιμετώπιση της υπερφορολόγησης με παράλληλη φορολόγηση του πλούτου, ώστε να χρηματοδοτηθούν οι κοινωνικές δομές του κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα