ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

H Ελλάδα βρίσκεται στο 2009!!!

Aπό τον Βασίλη Μπόνιο

 Σύξυλους άφησαν τους Ελληνες της αποστολής οι Τροικανοί στο Παρίσι.

Ακυρώθηκε το ραντεβού που είχαν για το βράδι της Τετάρτης οι δύο αποστολές και η Ελλάδα βρίσκεται πλέον ένα βήμα από την Κόλαση.

Πολιτικοί και δημοσιογράφοι οι οποίοι δεν ανήκουν στην κατηγορία των παπαγαλακίων συμφωνούσαν το βράδι της Τετάρτης ότι η χώρα βρίσκεται στην ίδια και χειρότερη κατάσταση από το 2009!


Οι λεπτομέρειες, οι περιγραφές και οι διάλογοι που έλαβαν χώρα στην διάρκεια της πολύωρης συνάντησης των δύο αποστολών θα αρχίσουν από στιγμή σε στιγμή να βγαίνουν στην δημοσιότητα και όλοι οι Ελληνες θα πληροφορηθούν το μέγεθος της τραγωδίας αλλά και την ανυποληψία και την γύμνια όσων διαπραγματεύονται τις τύχες μας.

Την ίδια ώρα στην Αθήνα κάποιοι άλλοι κύριοι θησαυρίζουν από δωροδοκίες εκατομμυρίων ευρώ-οι οποίες περιήλθαν σε γνώση των Γερμανών και έχουν κάνει ακόμη πιο βαριά την ατμόσφαιρα.

Η Ελλάδα βαδίζει προς μια νέα εθνική καταστροφή με ανείπωτες διαστάσεις κι όλα αυτά γιατί το διεφθαρμένο κράτος της Κολομβίας των Βαλκανίων, όλα αυτά τα χρόνια των μνημονίων δίνει αγώνα για να προστατέψει τις κολομβιάνικες συμμορίες με τις οποίες έχει πάρε δώσε το πολιτικό προσωπικό της χώρας.

Είναι το ίδιο πολιτικό προσωπικό που υπερασπίσθηκε με νύχια και με δόντια το πελατειακό κράτος των κομματικών κηφήνων που διόρισαν στο Δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα