ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Το Dodekanisos Express "χόρευε" στα κύματα. Θαύμα του Πανορμίτη ότι σώθηκαν, λένε οι επιβάτες

Επεισοδιακό ήταν το ταξίδι της επιστροφής από τον Πανορμίτη στη Ρόδο, το πρωί της Κυριακής. Πιο συγκεκριμένα και μετά την άρση του απαγορευτικού αρκετός ήταν ο κόσμος που επιβιβάστηκε στις 8:45 στο DODEKANISOS EXPRESS από τον Πανορμίτη και με προορισμό τη Ρόδο, πήρε τον δρόμο της επιστροφής ο οποίος δεν ήταν καθόλου ομαλός.



Τα κύματα της θάλασσας δημιούργησαν ένα επεισοδιακό ταξίδι με τους επιβάτες πολλές φορές να επικαλούνται τον Πανορμίτη για να τους οδηγήσει με ασφάλεια στο Σμαραγδένιο Νησί.
Με την άφιξη του καραβιού στο λιμάνι της Ρόδου χρειάστηκε να κληθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει μία κοπέλα στο Νοσοκομείο της Ρόδου λόγω στομαχικών διαταραχών σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ενώ κι άλλοι επιβάτες βγήκαν από το πλοίο υποβασταζόμενοι.
Πολλοί από τους επιβάτες θέλουν να εκφράσουν δημοσίως τις ευχαριστίες τους στον Ιατρό-Καρδιολόγο Μιχαήλ Παπαοικονόμου από την Κρεμαστή ο οποίος ήταν στο καράβι και παρείχε τις πρώτες βοήθειες σε όσους τις χρειάζονταν.
Δεν είναι λίγοι από τους επιβαίνοντες που απέδωσαν σε θαύμα του Πανορμίτη το ότι κατάφεραν να φτάσουν σώοι και αβλαβείς στη Ρόδο.
Πηγή: allaksogolies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα