Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Παράταση για τις δηλώσεις Ε9 προαναγγέλλει η Σαββαΐδου

Του Νίκου Ρογκάκου 

Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνα Σαββαΐδου, θα εισηγηθεί η ίδια την παράταση για τις διορθώσεις στο Ε9, η οποία βάσει νόμου λήγει στις 30 Νοεμβρίου, χωρίς όμως να προσδιορίσει έως πότε θα είναι η παράταση αυτή.


Η κυρία Σαββαΐδου, μιλώντας σε σεμινάριο που διοργάνωσε η Ένωση Φοροτεχνικών, υποστήριξε επίσης ότι τις επόμενες ημέρες θα δοθεί εγκύκλιος με αναλυτικές οδηγίες για τις διορθώσεις στο Ε9 και ότι θα τεθεί σε λειτουργία η εφαρμογή συμψηφισμού ασφαλιστικών οφειλών με επιστροφές φόρων.

Παράλληλα, τόνισε ότι οι εφαρμογές για την ένταξη των φορολογουμένων στις ρυθμίσεις για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών έως και 100 δόσεις θα τεθούν σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, έτσι ώστε να προλάβουν οι φορολογούμενοι, που επιθυμούν να ενταχθούν, να το πράξουν πριν τη λήξη των δόσεων, η προθεσμία των οποίων εκπνέει στο τέλος του μηνός.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια, για να αποφευχθεί η γραφειοκρατία και να συντομεύσουν οι διαδικασίες, με το που θα γίνεται η διόρθωση του Ε9 θα γίνεται παράλληλα και η εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ ώστε όσοι δικαιούνται τις εκπτώσεις ή την πλήρη απαλλαγή από τον φόρο να τις λαμβάνουν άμεσα.http://www.antenna.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα