Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Στην κινητή τηλεφωνία μπαίνει η Cyta - Στόχος να καταστεί ο 4ος παίκτης στην τηλεπικοινωνιακή αγορά

Η ευρεία διάθεση των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας από τη Cyta Ελλάδος εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει εντός του Σεπτεμβρίου
Είσοδο στην κινητή τηλεφωνία επιχειρεί η Cyta. Με μια προσφορά για συγκεκριμένο αριθμό πελατών εγκαινιάζει και επισήμως πλέον την πολυαναμενόμενη είσοδό της στην κινητή τηλεφωνία. 
Συγκεκριμένα, οι πρώτοι τέσσερις χιλιάδες πελάτες Cyta σταθερής οι οποίοι θα προλάβουν να κάνουν αίτηση σε κάποιο από τα σημεία διάθεσης υπηρεσιών Cyta τον Αύγουστο και μέχρι εξαντλήσεως των 4 χιλιάδων πακέτων σύνδεσης, θα είναι αυτοί που θα λάβουν πρώτοι την υπηρεσία κινητής από τη Cyta Ελλάδος, κάνοντας χρήση της ειδικής προσφοράς.

Το πακέτο προσφοράς κινητής διατίθεται στην ειδική τιμή των 25 ευρώ/μήνα για πάντα και περιλαμβάνει 1.000 λεπτά ομιλίας προς όλους, 1.000 SMS προς όλους και 1 GB Mobile Internet. 
H συγκεκριμένη ειδική προσφορά δεν σχετίζεται με τα τελικά πακέτα κινητής που θα προσφέρει η Cyta, μετά την εξάντληση των ειδικών πακέτων και την έναρξη διάθεσης της υπηρεσίας για το σύνολο των ενδιαφερομένων πελατών. 
Τώρα, όσον αφορά τα τελικά πακέτα, η εταιρεία δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες πέραν του ότι θα ανακοινωθούν προσεχώς.
Σημειωτέον πως η θυγατρική του κύριου τηλεπικοινωνιακού παρόχου της Κύπρου λειτουργεί ως εικονικός πάροχος υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας (Mobile Virtual Network Operator – MVNO) και χρησιμοποιεί τις υποδομές του δικτύου κινητής τηλεφωνίας της Vodafone Ελλάδος, όσον αφορά το κομμάτι των κεραιών και των σταθμών βάσης, καθώς έχει ήδη υλοποιήσει τις δικές της υποδομές όσον αφορά τα κεντρικά συστήματα υποστήριξης των υπηρεσιών.
Η ευρεία διάθεση των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας από τη Cyta Ελλάδος εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει εντός του Σεπτεμβρίου.
Να σημειωθεί ότι η εταιρεία είναι ο μοναδικός τηλεπικοινωνιακός πάροχος που αυτή τη στιγμή μπορεί να προσφέρει σε ένα πακέτο υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, ευρυζωνικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο αλλά και συνδρομητικής τηλεόρασης, το αποκαλούμενο και 4play.
H Cyta για το 2013 πέτυχε αύξηση 2,16% του κύκλου εργασιών από παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και σημαντική μείωση των ζημιών κατά 18,55% (από 20,503 εκατ. ευρώ το 2012 σε 16,699 εκατ. ευρώ το 2013).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα