ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Οργή μητροπολίτη Γόρτυνος κατά Σαμαρά για το αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο

ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΙ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ

Σφοδρή επίθεση στον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά και γενικότερα στην Κυβέρνηση εξαπέλυσε ο μητροπολίτης Γόρτυνος κ. Ιερεμίας, με αφορμή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που πρόκειται να ψηφιστεί.

Στην επιστολή που απέστειλε προς τον κ. Σαμαρά εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για την ψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου, θεωρώντας το αντίθετο προς την Αγία Γραφή. “Ο νόμος αυτός είναι αντίθετος πρός τήν Ἁγία Γραφή, προς την Ελληνική σοφία καί παιδεία, αλλά καί πρός αὐτήν τήν απλή λογική καί τό αίσθημα του ανθρώπου”.


“Στήν χώρα μας, κύριε Πρωθυπουργέ, δέν μπορεί να σταθεί ο υπο ψήφιση νόμος σας κατά του ρατσισμού, διότι αυτός καταστρατηγεί την ελεύθερη σκέψη καί έκφραση των ρωμαλέων Ελλήνων, χαρίσματα και αγαθά, τα οποία προστατεύονται συνταγματικώς”. 

Ο ιεράρχης προειδοποίησε τον Πρωθυπουργό πως οι κληρικοι και ειδικότερα οι επίσκοποι δεν θα αφήσουν το λαό “να αγωνίζεται μόνος του, για την υπεράσπιση των δώρων πού έλαβε από τόν Θεό”. 

Επιπλέον ο κ. Ιερεμίας επεσήμανε οτι στη μητροπολιτική περιφέρεια Γόρτυνος όλοι είναι εναντίον του Πρωθυπουργού για το νομοσχέδιο αυτό, το οποίο και χαρακτήρισε “ενάντιο πρός την ελληνορθόδοξη παράδοσή μας”.dogma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα