ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Μέσα στο Σεπτέμβριο πέφτουν οι υπογραφές με τους αναδόχους για τη διασύνδεση των Κυκλάδων

Μέσα στο πρώτο 15νθημερο του Σεπτεμβρίου αναμένεται να υπογραφούν οι συμβάσεις μεταξύ του ΑΔΜΗΕ και των αναδόχων κοινοπραξιών για τα τέσσερα υποέργα της ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων με το ηπειρωτικό σύστημα, ένα σχέδιο που συζητείται εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΑΔΜΗΕ, η διαδικασία βαίνει προς ολοκλήρωση, καθώς τα αποτελέσματα και των τεσσάρων διαγωνισμών πέρασαν πρόσφατα από την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, και αυτή την περίοδο ολοκληρώνονται οι προθεσμίες για την καταθεση των όποιων ενστάσεων από εταιρείες που είχαν υποβάλει προσφορές αλλά τελικά δεν μειοδότησαν.
Θυμίζουμε ότι το φιλόδοξο έργο έχει "σπάσει" σε τέσσερα συνολικά υποέργα: Για το έργο των υπογείων και υποβρυχίων καλωδιακών διασυνδέσεων 150 kV Τήνου-Σύρου, Σύρου-Μυκόνου, Σύρου-Πάρου και για το τερματικό καλώδιο 150 kV στην Τήνο, συνολικού προυπολογισμού 85 εκατ. ευρώ,  μειοδότρια εταιρεία έχει ανακηρυχθεί η Ελληνικά Καλώδια. Μάλιστα μέσα στον Ιούλιο ξεκίνησε ήδη στο εργοστάσιο της θυγατρικης της Fulgor, η παραγωγή των καλωδίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα