ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Χαρδούβελης: Διόρθωσα πολλά λάθη στον ΕΝΦΙΑ τα οποία δεν έχετε δει καν

«Επειδή έγινε εκτεταμένη αναφορά στον ΕΝΦΙΑ, και όλοι γνωρίζουμε ότι επηρεάζει όλες τις οικογένειες, ήδη από χθες το υπουργείο Οικονομικών έβγαλε ανακοίνωση για αυτό, έχουμε αναγνωρίσει πολλά λάθη που έχουν γίνει και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε», δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης.

«Εγώ ήδη, μάλιστα, προ ενός μηνός, επιλήφθηκα του θέματος και διόρθωσα πολλά λάθη τα οποία δεν τα έχετε δει καν, τα οποία «πιάνουν» περίπου 2 εκατομμύρια κόσμο, αλλά χρειάζεται πολύ δουλειά… Αλλά θα το κάνουμε. Δεν είναι εύκολο, αλλά θα το κάνουμε», συμπλήρωσε ο κ. Γκίκας Χαρδούβελης.
Ο υπουργός Οικονομικών, πριν την έναρξης της ομιλίας του στη Βουλή, κατέθεσε ορισμένες προσθήκες και νομοτεχνικές βελτιώσεις.
Στην ομιλία του, ο υπουργός Οικονομικών, θέλησε να παρουσιάσει το γενικότερο πλαίσιο στο οποίο εντάσσεται το νομοσχέδιο και να εστιάσει σε θεματικές ενότητες, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Πρώτον, στις διεθνείς εξελίξεις υπό το πρίσμα  των οποίων πρέπει κανείς να δει το Πολυνομοσχέδιο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο υπουργός, δεύτερον, παρουσιάζοντας κάποια κύρια χαρακτηριστικά και κατευθύνσεις του Πολυνομοσχεδίου, συμπληρώνοντας ότι «θα υποστηρίξω ότι το Πολυνομοσχέδιο έχει προοδευτικό χαρακτήρα, και για αυτό τον λόγο πιστεύω ότι τα περισσότερα άρθρα του μπορούν και πρέπει να τύχουν της στήριξης και της αντιπολίτευσης».

  
enikos.gr
εκτύπωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα