Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Οι σκέψεις του Τράγκα για δημιουργία τηλεοπτικού κανάλιου

Τη δημιουργία περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού με διαδικτύωση ανά την επικράτεια σκέφτεται σοβαρά ο Γιώργος Τράγκας. "Ουδέποτε ξέχασε το σπορ της ιδιοκτησίας τηλεοπτικού σταθμού μετά το Κανάλι 10", λένε τακτικοί συνομιλητές του. Ο γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος είχε επαφές με δύο ιδιοκτήτες τοπικών καναλιών της Αττικής, είτε για την εξαγορά είτε για την επινοικίασή τους. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες των Παραπολιτικών, ο "Mr Crash" έχει προσεγγίσει, εκτός των άλλων, και τον ιδιοκτήτη του Zoom, Φίλιππο Βρυώνη, ιχνηλατώντας το τοπίο για την απόκτηση της εν λόγω συχνότητας. Οι συζητήσεις αυτές συνιστούν ουσιαστικά την υλοποίηση του σχεδίου που είχε καταρτίσει από κοινού με τον Χρήστο Παναγόπουλο πριν από μερικούς μήνες, στο πλαίσιο του οποίου ο τελευταίος είχε κουβεντιάσει με τον Γιώργο Κουρή για το Kontra Channel.


Ως γνωστόν, ο Γιώργος Τράγκας έχει αναπτύξει στενή συνεργασία με τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ και πρώην ισχυρό άνδρα του ΣΚΑΪ, ο οποίος έχει επιτελικό ρόλο τόσο στο «Crash» όσο και στα ιντερνετικά μέσα του ομίλου. Οι δυο τους σχεδιάζουν το λανσάρισμα ενός καναλιού κεντροδεξιάς κατεύθυνσης, με έντονη αντιμνημονιακή ρητορική.

Την ίδια στιγμή, πέραν της Αττικής, ο Γιώργος Τράγκας κάνει σειρά επαφών και με ιδιοκτήτες καναλιών της περιφέρειας, με τις πληροφορίες να τον θέλουν να έχει επινοικιάσει ήδη τηλεοπτική συχνότητα στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με άλλα δύο κανάλια σε Θεσσαλία και Δυτική Ελλάδα.

Οπως γίνεται αντιληπτό, η κινητικότητα αυτή του εκδότη συνδέεται άμεσα με το γενικότερο πολιτικό κλίμα και τις αλματώδεις εξελίξεις που αναμένονται τους επόμενους μήνες. Σε ό,τι αφορά τα ραδιοφωνικά του σχέδια, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα παραμείνει στον Real, ενώ από κοινού με τον Χρήστο Παναγόπουλο προσανατολίζονται στην έκδοση ημερήσιου φύλλου, επίσης με αντιμνημονιακό και κεντροδεξιό χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα