Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Μεγάλη πυρκαγιά στη Μεσσήνη-Εκκενώθηκαν τέσσερις οικισμοί - Απειλείται το μουσείο της Αρχαίας Μεσσήνης

Οι κάτοικοι από τους Κροντήρες, Μαυρομάτι, Δαναλέικα και Γκολέμι έχουν απομακρυνθεί λόγω του καπνού - Στο σημείο επιχειρούν 6 αεροσκάφη, δύο ελικόπτερα, 72 πυροσβέστες με 29 οχήματα και 23 πεζοπόρο τμήμα

Ανεξέλεγκτη συνεχίζει η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι , στο χωριό Ζερμπίσια Μεσσηνίας, έξω από το Μελιγαλά στη Μεσσήνη.  Τέσσερις οικισμοί έχουν εκκενωθεί λόγω της πυρκαγιάς. Οι κάτοικοι από τους Κροντήρες, Μαυρομάτι, Δαναλέικα και Γκολέμι έχουν απομακρυνθεί λόγω του καπνού, καθώς η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική στην περιοχή, ενώ και οι φλόγες μπορούν να απειλήσουν ανά πάσα στιγμή.

Στο σημείο επιχειρούν 6 αεροσκάφη, 2 ελικόπτερα, 29 οχήματα με 72 πυροσβέστες και 23 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Οι συνθήκες είναι δύσκολες στην περιοχή, καθώς επικρατούν δυνατοί άνεμοι που αποτρέπουν τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ελλοχεύει κίνδυνος και για το Μουσείο της Αρχαίας Μεσσήνης, κάτι που προσπαθιούν να αποτρέψουν οι πυροσβέστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα