Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Χανιά: Σε κλινική εισήχθη ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Με λοίμωξη του αναπνευστικού - Στο πλευρό του η Ντόρα Μπακογιάννη - Η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν προκαλεί ανησυχία.Ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης εισήχθη την Τετάρτη στη Γενική Κλινική «Ίασις» Ηλία Γαβριλάκη, στα Χανιά, με λοίμωξη του αναπνευστικού.


Η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν προκαλεί ανησυχία, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του κ. Μητσοτάκη.

Στο πλευρό του παραμένει η κόρη του Ντόρα Μπακογιάννη που, για το λόγο αυτό, δεν αναχώρησε από τα Χανιά για να παρευρεθεί στην ορκωμοσία του γιου της, Κώστα Μπακογιάννη, αύριο, ο οποίος αναλαμβάνει περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Ωστόσο, τα καθησυχαστικά λόγια των γιατρών οδήγησαν το γιο του, Κυριάκο Μητσοτάκη, να μην ακυρώσει το προ πολλού προγραμματισμένο ταξίδι του στην Αμερική (αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι) για υπόθεση που αφορά στις σπουδές της κόρης του. Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Δευτέρα και θα αναχωρήσει την Τετάρτη για το Παρίσι, καθώς θα μετέχει στο κυβερνητικό κλιμάκιο που θα συναντηθεί με την τρόικα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι γιατροί που παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας του παρουσιάζονται καθησυχαστικοί και διαβεβαιώνουν πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, ενώ σύντομα αναμένεται να εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα