Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Νέο Γήπεδο ΑΕΚ: Η Αγιά Σοφιά θα κατασκευαστεί λέει ο Μελισσανίδης

Στη συνέντευξη Τύπου, αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα, αναφορικά με τις μελέτες του γηπέδου, τα προβλεπόμενα από το νόμο αλλά και τη συμφωνία με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας. Επισημάνθηκε από όλες τις πλευρές πως στόχος είναι η συνεργασία και η συναίνεση με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, ενώ τονίστηκε το δίκαιο του αιτήματος της Ένωσης, να χτίσει γήπεδο στον χώρο που της ανήκει. Ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν ο Μελισσανίδης αναφέρθηκε στο ταξίδι της ΑΕΚ στο Βελιγράδι, όπου συγκινήθηκε και καταχειροκροτήθηκε.


Στην ομιλία του αρχικά είπε πως «ήρθε η ώρα να μιλήσει η ΑΕΚ και όχι ο Μελισσανίδης. Η ΑΕΚ θα υπάρχει για πάντα, ο Μελισσανίδης αύριο μπορεί να μην υπάρχει» και μίλησε για την «Δικέφαλος 1924», μια εταιρία λαϊκής βάσης, λέγοντας πως «η εταιρία δεν ανήκει σε κανέναν, δεν ιδρύθηκε με σκοπό το κέρδος αλλά αποκλειστικά για την κατασκευή του γηπέδου. Το γήπεδο θα ανήκει στο Ερασιτεχνικό σωματείο».

Όσον αφορά την συνεργασία με τον δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας, ο Μελισσανίδης  ανέφερε  ότι « θέλουμε τη συναίνεση του Δήμου. Χρειάζονται και πολλά περιφερειακά έργα. Πρέπει να μάθετε πως όταν έγινε το Καραϊσκάκη ήταν έργα πολλών εκατομμυρίων. Θέλουμε τη συναίνεση του Δήμου για τα περιφερειακά έργα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα