Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Πωλείται ο παράδεισος της Ηρακλειάς

λιβαδι'


Τους… Ηρακλείς των επιχειρηματικών συμφερόντων που έχουν βάλει στο μάτι την Ηρακλειά, έναν επίγειο παράδεισο στην άγονη γραμμή των Κυκλάδων, αναζητούν οι κάτοικοι της περιοχής,το Λιβάδι είναι η μοναδική προσβάσιμη παραλία της Ηρακλειάς και απέχει μια… ανάσα από το λιμάνι.
Η αποκάλυψη ότι στη λίστα των παραλιών που παραχωρεί το ΤΑΙΠΕΔ βρίσκεται και η μοναδική προσβάσιμη παραλία του νησιού, το Λιβάδι, έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και σοβαρά ερωτήματα για τους λόγους που το Ταμείο τη βγάζει στο σφυρί.
Πολλοί, μάλιστα, μιλούν ξεκάθαρα για επιχειρηματίες που έβαλαν στο «μάτι» το πανέμορφο αυτό νησάκι με σκοπό να χτίσουν μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα ή συγκρότημα εξοχικών κατοικιών στην πανέμορφη παραλία του Λιβαδιού.
Κάτοικοι της Ηρακλειάς τονίζουν στο «Εθνος της Κυριακής» ότι κάποιοι που γνωρίζουν το παιχνίδι που παίζεται σχετικά με την παραχώρηση της παραλίας σε ιδιώτες «έχουν κλειστά στόματα». Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει αντιληπτές ορισμένες κινήσεις επιχειρηματιών που άρχισαν ήδη και… μετράνε την περιοχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα