ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς: Ελλάδα και Κύπρος θα συνεχίσουμε τον κοινό μας αγώνα

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά είχε ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη χώρα.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Σαμαράς ανέφερε: «Ελλάδα και Κύπρος θα συνεχίσουμε, λοιπόν, μέχρι τέλους αυτό τον ειρηνικό αγώνα μας - τον κοινό μας αγώνα - για την ανατροπή αυτών των τετελεσμένων της τουρκικής κατοχής και η Ελλάδα θα συνεχίσει να στηρίζει τις εποικοδομητικές προσπάθειες που καταβάλλει η Κυπριακή Δημοκρατία, υπό την ηγεσία του Νίκου Αναστασιάδη τόσο επί της διαδικασίας όσο και επί της ουσίας των διαπραγματεύσεων για την επίλυση του Κυπριακού. Είμαστε μαζί, υπερασπιζόμαστε σταθερά τα δίκαια του ελληνισμού, αλλά και την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή μας».


Από την πλευρά του ο Κύπριος Πρόεδρος ευχαρίστησε την Ελλάδα για τη στήριξη και αναφέρθηκε στην άρνηση της τουρκικής πλευράς να ανταποκριθεί σε όσα έχει δεσμευτεί.

«Από κοινού με την ελληνική κυβέρνηση έχουμε αποφασίσει ότι η επιλογή του διαλόγου είναι η ορθοτέρα», επισήμανε ο κ. Αναστασιάδης, ο οποίος σημείωσε την παρουσία Ελλάδας και Κύπρου στην ΕΕ και την αξιοποίηση της ευρωπαϊκής διάστασης του κυπριακού.

«Η συνεχής μεταξύ μας συνεννόηση και η σταθερή μας πορεία σε στρατηγικές, ανατρέπουν τους τουρκικούς σχεδιασμούς» πρόσθεσε.



Δείτε το βίντεο από το MEGA:




Enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα