ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Ενδιαφέρον για την μεγάλη τραγωδό Αννα Συνοδινού η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση Μέγεθος κειμένουΕνδιαφέρον για την μεγάλη τραγωδό Αννα Συνοδινού η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Σωτηρία" η ηθοποιός Αννα Συνοδινού, η οποία ταλαιπωρείται από λοίμωξη του αναπνευστικού. Ενδιαφέρον για την υγεία της έδειξαν τόσο το υπουργείο Υγείας όσο και το υπουργείο Πολιτισμού.
Η ηθοποιός έχει υποβληθεί σε γαστροστομία και παρακολουθείται σε κρεβάτι αυξημένης φροντίδας, ενώ οι θεράποντες ιατροί της είναι σε επιφυλακή εφοσόν χρειασθεί να νοσηλευτεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Πάντως, όπως αναφέρουν, δεν είναι διασωληνωμένη όπως μετέδιδε νωρίτερα το ΑΠΕ, και εξακολουθεί να διατηρεί επαφή με το περιβάλλον, παρά τη νόσο που την ταλαιπωρεί.

Ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, ενημερώνεται ο ίδιος για την πορεία της υγείας της.


Όπως διευκρινίζεται από το ΑΠΕ, η ασφαλιστική κάλυψη που έχει η ασθενής, ως πρώην βουλευτής, της παρέχει δωρέαν νοσηλεία, ενώ στο πλευρό της βρίσκονται σε 24ωρη βάση δύο αποκλειστικές νοσοκόμες. 

Ο ανηψιός της κ. Συνοδινού, Ιωάννης Συνοδινός, με επιστολή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, κάνει έκκληση στα μέσα ενημέρωσης «αυτές τις δύσκολες ώρες, να υπάρξει σεβασμός και στο όνομα και στην κατάσταση της κ. Συνοδινού» και «να περιοριστεί στο ελάχιστο η σχετική αρθρογραφία για τη μεγάλη ηθοποιό».

«Ο,τιδήποτε χρειασθεί η μεγάλη μας καλλιτέχνις, πέραν των νοσηλείων, για την αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας της, θα καλυφθεί από το Ελληνικό Δημόσιο» δήλωσε σήμερα ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κώστας Τασούλας, σε ανακοίνωσή του.

Η 88χρονη κορυφαία του ελληνικού θεατρου και πρώην υπουργός, Αννα Συνοδινού εκτός από τα προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει και οικονομικά προβλήματα, γεγονός για το οποίο ο Κώστας Τασούλας, σημείωσε:

«Η κ. Άννα Συνοδινού νοσηλεύεται στην Πνευμονολογική Κλινική του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Η ίδια είναι ασφαλισμένη στον ΟΠΑΔ και δεν τίθεται θέμα νοσηλείων, όπως με ενημέρωσε ο διοικητής του νοσοκομείου ο οποίος, και ως γιατρός, μου είπε πως τυγχάνει της καλύτερης δυνατής ιατρικής φροντίδας. Ο,τιδήποτε χρειασθεί η μεγάλη μας καλλιτέχνις, πέραν των νοσηλίων, για την αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας της, θα καλυφθεί από το Ελληνικό Δημόσιο.
Για το θέμα ενημέρωσα τον πρωθυπουργό ο οποίος από την πρώτη στιγμή ζήτησε να αντιμετωπισθεί κάθε οικονομική ανάγκη από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα