Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Θετικοί ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ στο δημοψήφισμα για την πώληση της ΔΕΗ


Θετικοί στην πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για δημοψήφισμα ενάντια στην πώληση της ΔΕΗ εμφανίστηκαν οι Πάνος Καμμένος (ΑΝΕΛ), Φώτης Κουβέλης (ΔΗΜΑΡ) και Δημήτρης Κουτσούμπας (ΚΚΕ).

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με τους επικεφαλής των κομμάτων της αντιπολίτευσης και του κ. Μουτσινά, σχετικά με την πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ, καταγράφηκε η κατ΄ αρχήν θετική στάση όλων.
Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχετική ανακοίνωση, τόσο ο κ. Καμμένος, όσο και ο κ. Κουβέλης εκφράστηκαν θετικά, ενώ και ο ΓΓ του ΚΚΕ κ ήταν θετικός ως προς την διεξαγωγή δημοψηφίσματος, τονίζοντας, όμως, με τη σειρά του ότι το δημοψήφισμα θα πρέπει να αφορά το σύνολο των προηγούμενων νόμων που σχετίζονται με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.
Σχετικά με αυτό, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως το εύρος των νόμων που θα περιλαμβάνονται σε ένα ενδεχόμενο δημοψήφισμα θα πρέπει να είναι αντικείμενο συνεννόησης όλων των δυνάμεων που συμφωνούν με την διεξαγωγή του, ενώ πρότεινε συνάντηση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, της ΔΗΜΑΡ και του ΚΚΕ για το αμέσως προσεχές διάστημα, ώστε να συζητηθεί πιο συγκεκριμένα η συνέχεια της πρωτοβουλίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα